Koopje? Deze duurste iPhone 14 kost €135.000

Door

Luuk Verschuren

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Op een gegeven moment kan je er niet meer onderuit: je hebt een nieuwe telefoon nodig. De een blijft trouw bij zijn huidige merk, terwijl de ander eens kiest voor iets anders.

De keuze is bij iedereen afhankelijk van verschillende factoren. Kies jij voor een standaard iPhone of juist een goedkopere Xiaomi of wil je juist iets specialers?

Caviar iPhone 14 pro Daytona duurste telefoon
Via: Caviar / Daytona

Een iPhone 14 Pro voor €135.000

Het is al langere tijd duidelijk dat je geen iPhone zal kiezen voor de scherpe prijs. Daar kan vast nog een schepje bovenop, dacht het bedrijf Caviar. Zij vallen vaker op door hun luxueuze iPhone make-overs en dat is deze keer ook zeker gelukt!

Caviar iPhone 14 pro duurste telefoon
Via: Caviar / Daytona

Met een Rolex horloge en 8 diamanten aan de achterkant van deze iPhone 14 Pro kan het niet anders dan dat je diep in je portemonnee moet graaien. Voeg daar een luxe uurwerkmechanisme inclusief 18K goud aan toe en je hebt een waar meesterwerk in handen.

Dit alles in het teken van de supercars op het Daytona racecircuit. Klinkt prachtig, maar de koper zal het waarschijnlijk gaan om de luxe uitstraling.

Caviar Daytona: koopje?

Voor de iPhone 14 Pro Daytona met 128 GB betaal je ongeveer $134.000. Nog niet duur genoeg? Dan is er voor jou de iPhone 14 Pro Max met 1 TB voor $135.750. Wat is die $1K extra dan nog he?!

Enkele bizarre specs:

Een Rolex Cosmograph Daytona horloge
18K goud met 8 diamanten
Limited edition: maar 3 telefoons beschikbaar

Tja… voor ieder wat wils denken we maar!

Parade of the Planets: $ 60.000

Mochten deze prijzen voor jou nét iets buiten je budget vallen, zijn er gelukkig ook nog goedkopere varianten. De Parade of the Planets symboliseert de aarde, de maan en verschillende planeten in ons zonnestelsel.

Het bedrijf Caviar beweert dat de materialen zelfs echte delen van Mars, de maan en de Tsarev-meoriet bevatten. Deze uitvoeringen kan je in huis halen voor een prijs vanaf $ 60.000.

Caviar iPhone 14 pro Parade of the planets duurste telefoon feat
Via: Caviar / Parade of the Planets

Van de Parade of the Planets is ook een veel goedkopere Titanium versie beschikbaar. Met z’n $ 15.000 is dit echt een koopje…

Caviar iPhone 14 pro Parade of the planets titanium
Via: Caviar / Parade of the Planets Titanium

Iets voor jou?

Het zal voor de meeste van ons nog steeds ver boven het budget liggen, maar opvallen zal je zeker met deze telefoon. Iets voor jou, dan kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen op de website van Caviar.

Voor de meeste van ons zal het toch betekenen om eerst even die auto (of huis) te verkopen…

Lees ook:


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...