Nooit meer poep van je hond opruimen dankzij deze robot

Door

Luuk Verschuren

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Beetl hondenpoep robot opruimen

Een trouwe viervoeter is uit veel huishoudens niet meer weg te denken. Je maatje staat te springen als je thuiskomt, geeft je vervolgens een flinke dosis liefde en staat treurig bij de deur als je jouw huis weer verlaat. Wat zou je zonder jouw hond moeten, toch?

Te vroeg gejuicht?

Misschien wel! Klinkt allemaal leuk een hond in je huis, totdat je hele tuin vol ligt met drollen waar jij je handen liever niet vies aan maakt. Begrijpelijk, maar het is part of the deal. Jij wilde een hond, dan zal je ook zijn grote boodschappen moeten opruimen. Heb jij je zakjes al gereed?

Hond poep opruimen zakje
Via: depositphotos.com | Amaviael

Nooit meer poep van je hond opruimen

Voor ieder probleem is tegenwoordig wel een oplossing. Je kan het zo gek niet bedenken. De een wat nuttiger dan de andere uitvinding, maar de volgende uitvinding is voor een hondenbaasje toch wel erg handig. Maak kennis met Beetl: een robot die is gebouwd om de poep van je hond in jouw tuin op te ruimen.

Beetl hondenpoep hond poep opmruimen robot
Via: beetl.co

Hoe werkt het?

Deze unieke poepschepper zoekt met behulp van een camera aan de voorkant en een live beeldanalyse naar poep. Gevonden? Dan rolt de robot er direct overheen en laat een klauw naar beneden vallen.

Deze klauw raapt de poep op en plaatst het in een interne container. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is eens in de zoveel tijd de container te legen. Je tuin lag er nog nooit zo verzorgd bij!

Het wordt nóg beter!

Als je dacht dat het hierbij bleef, heb je goed mis! Momenteel zijn de makers van de Beetl namelijk bezig om de robot ook het gras te kunnen laten maaien. De robot voert daardoor twee taken tegelijk uit. Beter gaat het niet meer worden.

Wij kunnen niet wachten tot de robot naar Nederland komt. Tot die tijd zal je toch nog echt zonder robot de poep moeten opruimen. Succes!

Hond poep opruimen zakje hondenpoep
Via: depositphotos.com

Lees ook:


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...