Pet Styler: een moderne (was)cabine voor je hond

Door

Martijn

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Martijn

Laatste update:

0

Pet styler

Heb jij een hond die het heerlijk vindt om buiten door de modder te rennen? Dan snap je de frustratie wel van die vieze moddervlekken op je vloer na het dweilen. Gelukkig kun jij je hond nu door de wasstraat heen halen met de Pet Styler. Zo blijft je huis altijd schoon.

Pet Styler

Tenzij je een robothond in huis hebt, begrijp je waarschijnlijk dat honden niet altijd schoon blijven. Daar is nu de Pet Styler voor ontworpen. Hoewel het gevaarte er op het eerste gezicht uitziet als een kattenbak voor een flinke kat, is het toch echt een douche voor je huisdieren. De cabine is met zorg ontworpen door Japanse ontwerpers van het bedrijf S2VICTOR en het resultaat mag er zijn. Een prachtige cabine die voorzien is van de laatste technologie op het gebied van wellness voor honden.

Pet styler
Via: S2VICTOR

Zo vind je er onder andere een waterdichte waterbak waar de hond zijn met zijn pootjes in kan baden. Daarnaast zijn er ook nog vernevelaars aan de zijkanten van de bak geïnstalleerd, die de vacht van je huisdieren weer zijdezacht weten te maken. Omdat je natuurlijk ook geen natte hond door je huis wilt hebben lopen, hebben de ontwerpers daar ook wat op bedacht.

Zodra het proces van wassen voltooid is, komen uit alle hoeken van de bak windstromen die de hond zachtjes, maar volledig drogen. Na enkele minuten komt je huisdier weer helemaal fris uit de Pet Styler wandelen.

Pet Styler honden washok
Via: s2victor.com

Wasmachine en hondenhok in één

De ontwerpers vonden de Pet Styler eigenlijk iets te groot voor een apparaat wat je niet dagelijks gaat gebruiken. Daarom bedachten ze een slim plan om de Pet Styler ook maar gelijk een functie als hondenhok te geven. Je hond kan zich dan helemaal thuis voelen in de wasstraat.

Je zult daarom ook geen knopjes zien, en de Pet Styler is voor onoplettende gasten in huis ook niets meer dan een uit de kluiten gewassen hondenhok. Maar zodra je het beschermklepje boven het bedieningspaneel openklapt komt de ware aard van het apparaat tevoorschijn.

Pet styler
Via: S2VICTOR

En dat hebben deze Japanse ontwerpers van het bedrijf S2VICTOR dan wel weer heel netjes voor elkaar gekregen.


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...