Over ons

GadgetsDaily is een eerlijke website gericht op uiteenlopende coole, handige en stijlvolle gadgets, tech en andere elektronische producten of relevante achtergrondinformatie. De reden dat wij GadgetsDaily.nl gestart zijn, is omdat wij bijzonder vaak interessante informatie of producten tegenkomen op het internet, die we graag op één plaats willen verzamelen. GadgetsDaily is volledig onafhankelijk en geschreven uit passie en interesse voor alles wat wij op de website plaatsen. Daarmee hopen we ook jou als bezoeker, een interessante variatie aan artikelen te presenteren. Wij wensen je veel plezier met lezen; suggesties zijn uiteraard altijd welkom!

Onafhankelijk en eerlijk

Zoals hierboven aangegeven, opereren wij onafhankelijk en zijn volledig vrij van enige invloed uit welke organisatie of industrie dan ook. De meningen in onze artikelen zijn die van ons alleen en in alle oprechtheid opgesteld, waarbij we steeds eerlijkheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid nastreven. Ook zijn de producten die we aanbevelen, uitgezocht met het doel om de best verkopende, meest interessante of doeltreffendste producten weer te geven. Lees meer over hoe wij werken.

Contact

Wij hebben deze website natuurlijk voor jou gemaakt en horen je feedback of opmerkingen dan ook graag! Maar ook makers van coole innovatieve producten mogen zich bij ons melden. Heb je de vragen en/of aanmerkingen, een goede tip, interessante producten of informatie, of wil je iets willen bijdragen: stuur ons een email hieronder!

Onderstaand formulier fungeert als email-opmaker en stuurt een email naar [email protected]. Buiten de betreffende email worden geen persoonsgegevens opgeslagen.

[wpforms id=”62197″ title=”false” description=”false”]

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer