Een kussenfort bouwen in huis: IKEA heeft de instructies voor je (kind)

Door

Luuk Verschuren

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

IKEA staat bekend om twee dingen: de heerlijke Zweedse gehaktballetjes en de handleidingen waarmee jij soms uren zoet bent. De winkel brengt nu de welbekende instructieboekjes uit om ouders en hun kinderen een handje te helpen bij het bouwen van een kussenfort in huis. Dekens en kussens verzamelen!

Een inspiratie voor kinderen

Dat ook IKEA geheimen kent, bewijst deze leuke actie wel! IKEA Rusland bedacht iets creatiefs om instructieboekjes naar een volgend level te tillen. De winkelketen ontwierp in totaal zes handleidingen om eenvoudig een hut of kussenfort in huis te bouwen. De benodigdheden die jij nodig hebt? Spullen die jij standaard in huis hebt, zoals kussens, dekens en boeken. Een leukere manier om je kinderen bezig te houden is er haast niet!

Via: IKEA

De zes speelhuisjes van IKEA

De verschillende speelhuisjes en bijbehorende handleidingen zijn uiteraard uitgebracht in de stijl van IKEA. In totaal kan je kiezen uit zes verschillende hutten die gemaakt kunnen worden. Kies bijvoorbeeld voor de Förtress, de Wigwåm of de Cåstle. Andere opties waaruit gekozen kan worden zijn de Cåve, de Höuse of de CåmpingTent.

hut bouwen in huis
Via: IKEA

Een hut bouwen in huis: aan de slag!

Als jouw kind de keuze heeft gemaakt voor een hut, kan hij of zij direct aan de slag. Wordt er bijvoorbeeld gekozen voor de Förtress? Dan wordt het al snel duidelijk dat er een bank, wasknijpers, kussens en een deken nodig zijn. Voor een speelhuis als de CåmpingTent heb je weer andere elementen nodig, zoals een kapstok en een aantal boeken. Als de benodigdheden eenmaal verzameld zijn, zal de hut eenvoudig gebouwd kunnen worden.

Via: IKEA

Urenlang plezier voor jouw kind

Het grote voordeel van een hut bouwen in huis: als die staat zal jouw kind urenlang plezier hebben. Ook jij zal hiervan profiteren met de nodige rust tot gevolg. Je kind heeft een plekje voor zichzelf en kan vervolgens gaan spelen in deze geweldige creatie. Met behulp van de rijke fantasie van kinderen en de prachtige hut zal jouw kind zich de komende uren niet vervelen. Waar wacht je nog op? Aan de slag met het bouwen van dat fort!

Via: IKEA
hut bouwen in huis
Via: IKEA
hut bouwen in huis
Via: IKEA

Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...