Wearbuds met smartwatch: oordopjes opladen was nog nooit zo simpel

Door

Peter Dragstra

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Wearbuds smartwatch oordopjes opladen

De eindeloze zoektocht naar je oortjes en ze vergeten op te laden is verleden tijd! De nieuwe Wearbuds zijn ‘s werelds eerste draadloze oortjes die je kunt opladen en bewaren in je smartwatch. De sportieve stijlvolle armband is niet alleen een oplader, deze multifunctionele gadget houdt ook je gezondheid in de gaten. Wil jij meer rust in je drukke dynamische leven? Dan is de Wearbuds smartwatch misschien een leuke gadget, maar het ietwat vreemde design moet je wel liggen…

Wearbuds smartwatch opladen
Via: kickstarter.com | Wearbuds

De Wearbuds

Elke dag weer hetzelfde liedje. Net voordat je de deur uit wilt stappen ben jij je draadloze oortjes kwijt. Dit zal je bij deze oordopjes minder snel overkomen. De Wearbuds geven je de mogelijkheid om overal waar je maar bent de draadloze oortjes op te laden. De armband zorgt ervoor dat jij je draadloze earbuds altijd bij je hebt en dat je geen losse hoesjes meer bij je hoeft te houden.

Wearbuds smartwatch opladen oordopjes
Via: kickstarter.com | Wearbuds

Naast deze voordelen heeft de sportieve armband een paar handige functies. De Wearbuds Smartwatch meet zoals de meeste andere degelijke smartwatches jouw hartslag, stappen, verbrande calorieën en de uren die je slaapt.

Design van een uniek concept

Wearbuds zijn dus draadloze oordopjes, earbuds, die je gemakkelijk bewaart en oplaadt in een armband. De armband heeft een stijlvol en sportief design, maar je moet wel van het ietwat vreemde en brede design houden. De oortjes moeten natuurlijk ook ergens heen. De ontwikkelaars van de Wearbuds hebben meer dan 285 prototypes ontworpen en getest. Op die manier hebben zij een zo klein mogelijk model kunnen ontwerpen waarbij de kwaliteit van het geluid en de accu is gewaarborgd. De Wearbuds beschikken ook over een noise-canceling functie. 

Via: kickstarter.com | Wearbuds

Daarnaast zal de Wearbuds Smartwatch jou in geen enkele situatie in de weg zitten. De armband is namelijk waterproof, dus hardlopen in de regen is geen probleem. De Wearbuds Smartwatch maakt muziek luisteren en gezond leven gemakkelijk. Deze gadget past daarom perfect bij een actieve levensstijl, maar je moet wel houden van het vreemde design.

Zelf Wearbuds?

Op dit moment kunnen we natuurlijk niet beoordelen hoe de kwaliteit van oortjes is. Dat zal de tijd (en de reviews) ons leren. Een uniek concept is het wel. Dat zullen de backers van Kickstarter ook hebben gedacht, waardoor het project een groot succes was. Wearbuds zijn sinds kort verkrijgbaar op de website van Aipower en kosten ca. € 135. Neem dus snel een kijken als je er oren naar hebt…


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...