Splash Runner: de bestuurbare loungestoel voor in het zwembad

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Splash Runner

Ben jij al klaar voor het zomerseizoen? Dagjes naar het strand, lekker relaxen aan het zwembad en vooral weer een gezond kleurtje opdoen. Maar als je deze zomer echt compleet wilt maken, dan kun je eigenlijk niet zonder de Splash Runner. Een dagje naar het zwembad zal nooit meer hetzelfde zijn met deze bestuurbare loungestoel. 

De Splash Runner 

Je hebt natuurlijk al verschillende soorten opblaasfiguren, stoelen voor in het water, opblaasbare jacuzzi’s en deze populaire waterhangmat. Toch is de Splash Runner van een hele andere orde…

Misschien vraag je je af waarom je de Splash Runner nodig hebt. Maar als je het gemiddelde dagje aan het zwembad inbeeldt, komen de goede ideeën al meteen naar voren.

Want stel nou dat de koelbox aan de andere kant van het zwembad staat en je niet nat wilt worden om er te komen? De Splash Runner van Poolcandy lost het probleem voor je op.

Poolcandy
Via: poolcandy.net

Of wat nou als je vrienden ook een Splash Runner kopen, dan kunnen jullie wedstrijdjes doen wie het eerst aan de andere kant is. Of je kunt pool voetbal spelen als je voeten vrij spel hebben. Moeten we nog even doorgaan?

Splash Runner
Via: poolcandy.net

Hoe werkt de Splash Runner? 

Onder de loungestoel zitten twee stevig vastgemaakte propellers die veilig verpakt zitten zodat je geen andere badgasten kunt verwonden.

De krachtige motor zit in de loungestoel verwerkt en werkt op elektriciteit. Op de linker en rechter armsteun van de Splash Runner zitten joysticks waarmee je de schoepen onder de loungestoel kunt besturen en daarmee je richting kunt bepalen.  

Drijfvermogen

Bijkomend voordeel is het drijfvermogen van de Splashrunner. Waar de meeste opblaasbare luchtbedden boven een kilo of 80 al water maken, kun je deze loungestoel belasten met maar liefst 150 kilo.

In dat geval kun je er zelfs over nadenken om de koelbox op de Splash Runner te plaatsen en in de richting te varen van de ondergaande zon.  

Meer modellen

Ben je op zoek naar iets goedkopers, of misschien vind je het wel tof om op een gemotoriseerde flamingo op het water te zitten?

Gelukkig zijn er dan meer dan genoeg mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld de gemotoriseerde band.

Gemotoriseerde band water
Via: Poolcandy

Of wat dacht je van deze flamingo.

Via: Poolcandy

Mogelijk ben je wel helemaal fan van deze unicorn?

Poolcandy Motor unicorn
Via Poolcandy

Of wil je misschien toch iets stoerder, met deze gemotoriseerde water T-Rex.

Via: Poolcandy

Splash Runner kopen

Wil je de Splash Runner kopen, dan moet je wel in de buidel tasten. De prijs van de Splash Runner ligt tussen de 150 – 250 dollar en dat is zeker niet goedkoop. Maar als je hem hebt, ben je ongetwijfeld de meest innovatieve badgast op het water.

Vind je dit te duur? Er is gelukkig nog veel meer leuks voor in en om het water, heb je deze waterslide al eens geprobeerd?

Lees ook


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...