Splash Runner: de bestuurbare loungestoel voor in het zwembad

Splash Runner

Ben jij al klaar voor het zomerseizoen? Dagjes naar het strand, lekker relaxen aan het zwembad en vooral weer een gezond kleurtje opdoen. Maar als je deze zomer echt compleet wilt maken, dan kun je eigenlijk niet zonder de Splash Runner. Een dagje naar het zwembad zal nooit meer hetzelfde zijn met deze bestuurbare loungestoel. 

Poolcandy
Via: poolcandy.net

De Splash Runner 

Misschien vraag je je af waarom je de Splash Runner nodig hebt. Maar als je het gemiddelde dagje aan het zwembad inbeeldt, komen de goede ideeën al meteen naar voren. Want stel nou dat de koelbox aan de andere kant van het zwembad staat en je niet nat wilt worden om er te komen? De Splash Runner van Poolcandy lost het probleem voor je op. Of wat nou als je vrienden ook een Splash Runner kopen, dan kunnen jullie wedstrijdjes doen wie het eerst aan de andere kant is. Of je kunt pool voetbal spelen als je voeten vrij spel hebben. Moeten we nog even doorgaan?

Splash Runner
Via: poolcandy.net

Hoe werkt de Splash Runner? 

Onder de loungestoel zitten twee stevig vastgemaakte propellors die veilig verpakt zitten zodat je geen andere badgasten kunt verwonden. De krachtige motor zit in de loungestoel verwerkt en werkt op elektriciteit. Op de linker en rechter armsteun van de Splash Runner zitten joysticks waarmee je de schoepen onder de loungestoel kunt besturen en daarmee je richting kunt bepalen.  

Drijfvermogen

Bijkomend voordeel is het drijfvermogen van de Splashrunner. Waar de meeste opblaasbare luchtbedden boven een kilo of 80 al water maken, kun je deze loungestoel belasten met maar liefst 150 kilo. In dat geval kun je er zelfs over nadenken om de koelbox op de Splash Runner te plaatsen en in de richting te varen van de ondergaande zon.  

De prijs van de Splash Runner is ca. 200 dollar en dat is zeker niet goedkoop. Maar als je hem hebt, ben je ongetwijfeld de meest innovatieve badgast op het water.

Lees ook: Deze kunstenaar heeft van een caravan een zwembad gemaakt


Meer gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo