Actief op vakantie met deze tweepersoons-caravan achter je fiets

Wide path camper caravan fiets vakantie

Fietsen en kamperen, dat is niets nieuws, maar gebeurt meestal toch met een tent. Met de Wide Path Camper is dat een ander verhaal, deze tweepersoons-caravan kan gewoon voortgetrokken worden met een fiets.

Wide Path Camper

Hou je ervan om te kamperen, maar wil je net iets meer luxe dan is de Wide Path Camper misschien wel iets voor jou. Deze compacte caravan voor twee personen weegt nog geen 40KG en biedt slaapplaatsen en 300 liter opslagruimte. Er zelfs gedacht aan de stroomvoorziening, via een zonnelader kunnen kleine apparaten opgeladen worden.

camper achter fiets
Via: Wide Path Camper

De Wide Path Camper is allesbehalve goedkoop en wordt online verkocht voor zo’n € 4.000, waarbij ik me toch goed kan voorstellen dat er serieuze interesse is voor een dergelijke fiets-caravan. Een lange termijn investering voor de actieve vakantieganger, zullen we maar zeggen!

De Wide Path Camper in 5 indrukken

Je kan natuurlijk pas echt een beeld krijgen van dit bijzondere voertuig met enkele typerende afbeeldingen. Iets voor jou?

1. De caravan in reismodus

Wide path camper caravan achter fiets vakantie
Via: Wide Path Camper

2. Lekker groot bed

Wide path camper caravan achter fiets vakantie bed
Via: Wide Path Camper

3. Uitgeklapt op locatie

Wide path camper caravan achter fiets vakantie
Via: Wide Path Camper

4. Gezellige ingang met tafeltje

Caravan fiets tafel
Via: Wide Path Camper

5. De indeling

Fiets caravan camper indeling
Via: Wide Path Camper

Wide Path Camper iets voor jou?

Wat vind jij ervan? Ken jij iemand die hier wel warm van wordt? Deel dit artikel met hem/haar!

Lees ook: Deze opblaasbare tent kun je in één minuut opzetten


Meer gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Tags:

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo