Deze opblaasbare tent kun je in één minuut opzetten

Door

Martijn

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Martijn

Laatste update:

0

TentTube

Wanneer je gaat kamperen, dan weet je dat je niet de luxe hebt die je thuis gewend bent. Daar stel je jezelf op in. Maar hoe lekker is het als je die tent in een minuut op zijn plek weet te krijgen. Terwijl je buren al een uur bezig zijn lig jij al op bed uit te rusten van een lange rit. Een tent die snel is op te zetten is niet nieuw, maar deze variant is wel heel erg makkelijk.

TentTube
Via: kickstarter.com

De gemiddelde kampeer trip

De voorbereiding voor een kampeer trip beginnen altijd heel gezellig en optimistisch. Spullen kun je gewoon klaarleggen, goed inpakken en meenemen, waaronder bijvoorbeeld een verwarmde slaapzak. Maar dan moet je de tent opzetten na een dag in de auto te hebben gezeten. Op zich geen probleem, maar wel wanneer het regent, de tentstokken niet compleet zijn of je vergeten bent hoe de tent ook alweer in elkaar gezet moet worden.

Helaas is dat de realiteit van veel kampeer vakanties. De makers van TentTube vonden dat kamperen een stuk eenvoudiger kon, en dat is terug te zien in het gemak als je hun tent gebruikt.

De TentTube

De gemiddelde tent is loodzwaar. Soms moet je tientallen meters aan tentstokken mee sjouwen, die de tent vervolgens omhoog moeten houden. De TentTube werkt op alleen lucht, waardoor je het volledige gewicht van de tentstokken mist. Daarom is de tent opgerold een stuk kleiner, maar ook minstens 50% lichter. De tent is gemaakt met hoogwaardige Ripstop technology, waardoor je verzekerd bent dat je tent heel blijft. Het materiaal is waterdicht tot 3000 mm en biedt plaats aan twee tot drie personen.

TentTube
Via: tenttube.com

Krachtig ontwerp

Het design team heeft verschillende ontwerpen gemaakt om het sterkste design te maken. Daarom is de laatste versie van de TentTube zo succesvol. Ondanks dat het gaat om een ontwerp gebaseerd op lucht, kun je er nog mee kamperen tot windkracht 7 en omdat de ’tentstokken’ buiten zitten heb je binnen enorm veel ruimte. Kamperen wordt met de TentTube daarom wel heel erg comfortabel.

Je kunt de TentTube kopen via de Kickstarter pagina van het bedrijf. De Early Bird prijs ligt rond de 250 dollar, maar de retail prijs zal rond de 500 dollar zijn.


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...