Deze sjaal met FFP2 filter doet ook dienst als mondkapje

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Patrol colsjaal

In deze tijd zijn mondkapjes gemeengoed geworden, dus waarom niet combineren met een warm colsjaal. Dat is precies wat de makers van de Patrol colsjaal gedacht moeten hebben.

Patrol: mondkapje en sjaal in één

Tegenwoordig kijk je niet meer vreemd op als je iemand met een mondkapje ziet. Sterker nog, het valt op als iemand er geen draagt in bijvoorbeeld de supermarkt. Er zijn dan ook veel varianten op de markt gekomen en daar is Patrol er één van.

Deze colsjaal zorgt er niet alleen voor dat je warm blijft, maar in het stuk dat voor je mond zit, kun je een filter doen. Deze FFP2-filter zorgt er dan meteen voor dat deze colsjaal dienst doet als mondkapje.

De Patrol colsjaal is vooral handig voor mensen die vaak hun mondkapje moeten op- en afzetten. Denk bijvoorbeeld aan pakketbezorgers, die op deze manier eenvoudig toch beschermd zijn. Maar ook tijdens het skiën is deze colsjaal bijzonder handig!

Patrol colsjaal

Materialen en onderhoud

Deze colsjaal is ontwikkeld in Zwitserland en wordt gemaakt in Europa. Er zijn een aantal tests op uitgevoerd door TESTEX Zwitserland, Nelson Lab USB en OEKO-TEX die allen hun goedkeuring hebben gegeven aan het product.

Hou er wel rekening mee, het is geen medisch beschermmiddel, maar voldoen aan de eisen van de Zwitserse National COVID-19 Science Taskforce voor gezichtsmaskers (consumenten).

FFP 2 masker Patrol

Patrol FFP2 sjaal

Tijdelijk met 3 GRATIS filters
Geleverd inlcusief FFP2-filters
Uniek in Nederland
Slechts beperkt beschikbaar

Patrol heeft de mogelijkheid de FFP2-filters te vervangen, dit dien je, volgens de website, elke 8 uur te doen. Daarnaast is de volledige sjaal uiteraard ook wasbaar.

Patrol colsjaal

Patrol colsjaal kopen

De Patrol colsjaal kost € 29,90 en is verkrijgbaar in de maten S/M en L/XL in de kleuren zwart en zilvergrijs. Bij aanschaf van de sjaal krijg je direct drie filters meegeleverd.

De FFP2-filters vervangen kan door een setje van vijf stuks te kopen, die voor € 9,90 over de toonbank gaat.


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...