Deze kunstenaar heeft van een caravan een zwembad gemaakt

Deze kunstenaar heeft van een caravan een zwembad gemaakt

Het nadeel van een zwembad is dat het vaak lastig mee te nemen is, maar daar heeft kunstenaar Benedetto Bufalino iets op bedacht. Hij maakte van een caravan een mobiel zwembad.

Zwembad in caravan

Het is natuurlijk niet de eerste functie waar je aan denkt bij het zien van een caravan, maar deze kunstenaar staat erom bekend om functionele voorwerpen om te toveren naar totaal andere gebruiksvoorwerpen.

Om dit caravanzwembad te maken heeft hij het dak en volledige interieur van de caravan eruit moeten halen om vervolgens hier een ‘bak’ in te maken zodat het water erin kon. Dit was een flinke klus, maar het eindresultaat mag er zijn.

Lees ook: Actief op vakantie met deze tweepersoons-caravan voor achter je fiets!

Aan de achterzijde van de zwembad-caravan zit een trap, waarmee je het zwembad kunt betreden.

Er is ook een geweldige video, waarin je kunt zien hoe de zwembad-caravan gebouwd wordt. Iets om zelf te doen? Succes!

https://www.facebook.com/leconfortmoderne/videos/10156254938092527/

Kopen?

Nu is het natuurlijk lastig om er echt mee te rijden als hij gevuld is, maar het is natuurlijk wel een bijzonder gezicht. Lijkt het je wat, dan moet ik je helaas teleurstellen: dit zwembad in de caravan is helaas niet te koop. Mocht je nog meer interessante ontwerpen willen zien van deze kunstenaar, check dan zeker even zijn website. Er staan een aantal bijzondere dingen op die hij gemaakt heeft.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo