Wickedbone, de favoriete gadget van je hond

Door

Stef

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Stef

Laatste update:

0

wickedbone speeltje voor je hond

Niet alleen jijzelf, maar ook je hond kan tegenwoordig genieten van de leukste gadgets. De Wickedbone is een uniek, interactief speeltje voor jouw hond en zorgt ervoor dat jouw hond uren speelplezier beleefd aan deze toffe gadget.

Een hond wil spelen, rennen, achter zijn baasje lopen en nog veel meer dingen om maar lekker bezig te zijn. De meeste houden namelijk niet van stilzitten. Helaas komt niet iedereen er door onze drukke levens nog aan toe om altijd even veel tijd te nemen voor je viervoeter. De bedenkers van de Wickedbone bedachten daar iets op, een interactief speeltje voor je hond die jouw hond uren bezig kan houden. Ook als jij lekker met je voeten omhoog ligt.

Besturen vanuit je luie stoel

De Wickedbone is een speeltje in de vorm van een bot, iets waar een hond graag op knabbelt. Op verschillende manieren kun je er je hond heerlijk mee laten spelen. Via de bijbehorende app kun je de gadget besturen en zo kun je van afstand je hond lekker bezig houden.

Ook is het mogelijk om de Wickedbone zelf te laten bewegen. Door sensoren weet het apparaatje waar de hond staat of zit, om vervolgens van de hond af te rijden. Hiermee wordt de hond uitgelokt om op het speeltje af te gaan. Zo komt de hond wel aan zijn benodigde beweging iedere dag!

Urenlang speelplezier voor de hond

Het apparaat zou ongeveer een jaar mee moeten gaan en is voor € 56 te bestellen op deze pagina. Door de eenvoudige bouw van de gadget is het makkelijk uit elkaar te halen, iets wat wel nodig is als je hond er de hele dag mee gaat spelen.

Een volle batterij zorgt ervoor dat je hond zo’n vier uur lang plezier van de Wickedbone kan hebben. De hond kan heerlijk spelen, terwijl zijn baasje geniet van zijn welverdiende rust. Win-win situatie… heerlijk toch?

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...