Dit nachtkastje met frituurpan is de droom voor iedere snackliefhebber

Als iemand jou de vraag stelt waarvoor jij ’s nachts wakker gemaakt kan worden, hoef jij daar niet over na te denken. Een snack recht uit het frituur is natuurlijk het antwoord. Een nachtkastje met frituur is voor jou dan ook de ultieme droom!

Frituren vanuit jouw bed

Het lijkt als een droom die werkelijkheid wordt. Jij hebt op een avond te diep in het glaasje gekeken en hebt een dilemma te pakken: verstandig naar bed gaan of de tostigrill of snack in de frituurpan gooien. Lastig. Dat dilemma is voortaan verleden tijd. Het luxe nachtkastje Sobro Side Table heeft namelijk een aansluiting en opberglade voor jouw frituurpan! Al moet jij jezelf wel even afvragen of frituren vanuit jouw bed een verstandig idee is…

modern nachtkastje
Via: Sobro Design

Deze inhoud wordt niet getoond.

Klik op dit blok om al onze content te tonen, door onze cookies te accepteren of bekijk onze voorwaarden onderin.

Een hypermoderne nachtkastje

Een nachtkastje met frituur is natuurlijk een fantastisch idee voor iedere snackliefhebber. Hoewel de makers van het hypermoderne nachtkastje waarschijnlijk een andere intentie hadden, kan jij er mee doen wat je wilt. Zo bevat het kastje ook nog eens koellade, waardoor jij altijd een koud drankje naast jouw bed hebt staan. Geloof ons, jouw bed uitkomen gaat erg lastig worden!

koellade nachtkast
Via: youtube.com (capture) | StoreBound

Sfeerverlichting in jouw slaapkamer

De Sobro Side Table heeft zowel aan de voor- als achterkant LED-verlichting. Aan de voorkant is het licht bewegingsgevoelig, waardoor jij ’s nachts nooit meer zal struikelen over de troep naast jouw bed. De achterkantverlichting zal zorgen voor een sfeervolle achtergrond in jouw slaapkamer. Met de Sobro App bedien je eenvoudig de verlichting, zodat jij het kan afstemmen naar de sfeer die jij wilt creëren.

sfeerverlichting nachtkast
Via: youtube.com (capture) | StoreBound

Ingebouwde luidsprekers? Check!

Een hypermodern nachtkastje is uiteraard niet compleet zonder ingebouwde Bluetooth-luidsprekers. Het strakke design en het feit dat jij eenvoudig jouw mobiele apparaten kan connecten, laten je extra genieten van het kwaliteitsgeluid. Met de intelligente slaapstand zorg jij er vervolgens ook nog voor dat jij met een alarm in de ochtend wordt gewekt.

nachtkastje met frituur
Via: Sobro Design

Apparaten draadloos opladen

Aan de bovenkant van het nachtkastje zit een draadloos oplaadstation. Hierdoor kan jij tegelijkertijd twee smartphones opladen zonder snoertjes. Daarnaast zorgen de extra oplaadpoorten ervoor dat jij nog meer telefoons, laptops en andere apparaten kan opladen. Lege apparaten worden hiermee definitief verleden tijd!

draadloos opladen nachtkast
Via: youtube.com (capture) | StoreBound

Deze inhoud wordt niet getoond.

Klik op dit blok om al onze content te tonen, door onze cookies te accepteren of bekijk onze voorwaarden onderin.

Prijskaart van nachtkastje met frituur

Dan die ene vraag hoeveel dit nachtkastje met allerlei features jou gaat kosten. Het is een feit dat daar een aardig prijskaartje aan vast zit. Je haalt namelijk een Sobro Side Table in huis voor een prijs vanaf €500. Hierbij heb je een design met een houten afwerking. Wil jij voor een volledig zwart of wit nachtkastje? Dan zal je daar €600 voor neer moeten leggen. Je moet er wat voor overhebben als snackliefhebber…

Lees ook:


Meer gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer