Fun

Zo kun je jouw eigen oude Hyves profiel nog bekijken

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Hyves website homepage oude hyves profiel

Hyves, wat een tijd was dat. Zat je niet op MSN, dan was je wel aan het krabbelen of porren op Hyves. Om een gevoel van nostalgie op te halen, wil je misschien wel eens je oude Hyves profiel bekijken. Dat kan.

Hyves was cool

Natuurlijk was Hyves cool: iedereen zat erop, dus jij ook. Dat brengt veel warme herinneringen met zich mee. Natuurlijk kon je jouw profiel pimpen totdat het de allermooiste was geworden.

Tussen 2005 en 2010 was de kans groot dat je een Hyves-profiel had als je in de juiste leeftijdscategorie viel. Eind 2013 viel het doek voor het sociale netwerk en in de periode daarvoor, zag je onderstaande berichten meer dan regelmatig voorbij komen.

Hyves

Weet je nog… Die standaard profielfoto?

Soms was je uren bezig met het aanpassen van jouw profiel en daar hoorde natuurlijk ook een goede foto bij. Maar weet je nog welke foto er verscheen als je geen eigen profiel-afbeelding had ingesteld?

Juist, Jan Paparazzi. Inclusief een mooie clownsneus en groot vraagteken. Dat waren nog eens tijden.

Hyves profielfoto

Oude Hyves profiel bekijken

Waarschijnlijk ben je alweer vergeten hoe je profiel eruit zag, dus des te leuker om dit terug te zien. Dat is mogelijk, zelfs vandaag.

Je hebt echter wel je oude gebruikersnaam nodig, de kans is dan groot dat je jouw oude profiel zomaar kunt terugvinden.

Archive.org Hyves

Stappenplan

  1. Zorg dat je jouw oude username van Hyves bij de hand hebt. Zelf heb ik hem nog in mijn mailbox kunnen vinden door simpelweg te zoeken op ‘Hyves’.
  2. Ga naar de ‘WayBackMachine
  3. Vul hier bovenaan, jouw oude username in, gevolgd door .hyves.nl. Is je username GadgetsDaily, vul dan dus gadgetsdaily.hyves.nl in.
  4. Kies hier een datum tussen 2005 en 2013 in de kalender

Voila, jouw oude Hyves-profiel kun je zo bekijken. Je kunt zelfs krabbels lezen, erg leuk!

???? Vind je het niet prettig dat jouw oude profiel (inclusief foto) hier zichtbaar is, kun je altijd een mailtje sturen met het verzoek deze te verwijderen.

Calendar Waybackmachine

Lees ook:

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...