Deze schoenen doe je aan zònder je handen te gebruiken

Soms komen er nieuwe producten op de markt die een probleem oplossen, dat misschien niet eens een probleem was. Maar toch vinden we het tof en dat geldt precies voor de Kizik-schoenen.

Kizik-schoenen

Deze schoenen van het merk Kizik zien er op het eerste gezicht vrij normaal uit en ook in de video zien we weinig spannends aan deze leren sneakers.

Schoenen aantrekken zonder handen
Via: kizik.com

Toch zit er een vernuftig systeem in dat ervoor zorgt dat je geen handen nodig hebt om de schoenen aan te doen. Het is een kwestie van je voet erin schuiven en vervolgens zit de schoen direct op de juiste manier.

Via youtube (capture), Kizik

Dit hebben ze bereikt door onder andere extra elementen toe te voegen, die ervoor zorgen dat de schoen steeds terug kan veren en zijn oorspronkelijk vorm herstelt. Dit is bij zowel de hak als de tong van de schoen het geval.

Zo werkt het

In onderstaande video zien we hoe het werkt en dat is – als we de video mogen geloven – vrij eenvoudig. Het is een kwestie van erin stappen en alles gaat verder vanzelf.

Kizk-schoenen kopen

Wil je deze Kizik-schoenen aanschaffen, dat kan waarbij je ongeveer 160 dollar moet betalen. Je hebt dan wel sneakers die je ‘s ochtends wellicht weer de nodige seconden besparen en anders zijn er nog altijd de zelfstrikkende schoenen, bekend uit Back to the Future…


Meer gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo