Smartphone opladen met schoenen, dat kan met deze geniale uitvinding

Ben je soms onderweg terwijl je smartphone een lege batterij heeft? Dat is echt een vervelende situatie. Met deze geniale uitvinding is dat verleden tijd.

Filipijns genie

De 15 jarige Angel Casimiro uit de Filipijnen is al vanaf jonge leeftijd bezig met techniek. Hij heeft al vele producten ontwikkeld, maar zijn laatste product is erg interessant. Want heb jij er soms last van: dat je onderweg bent en je mobiel is volledig leeg? Een erg vervelende situatie, want zomaar opladen is niet altijd even eenvoudig. Dankzij de uitvinding van Angel Casimiro ga je daar geen last meer van hebben.

Reizen smartphone beste reisapps
Via: depositphotos.com | LDProd

Deze inhoud wordt niet getoond.

Klik op dit blok om al onze content te tonen, door onze cookies te accepteren of bekijk onze voorwaarden onderin.

Speciale zolen

Met deze speciale inlegzolen voor schoenen is het mogelijk energie op te wekken tijdens het lopen. Zo kan je terwijl je een rondje gaat joggen, je smartphone tegelijkertijd opladen. Een mooie manier om aanwezige voorwerpen en bewegingen te gebruiken voor het opwekken van energie. Je moet het natuurlijk wel vertrouwen, je dure mobiel die zo aan je gsm hangt terwijl je wandelt of loopt.

Zo ziet het ontwerp van Casimiro eruit.

Via: youtube.com (capture) | TechBuilder

 Wat vind je ervan? In dit filmpje geeft hij de volledige uitleg rond zijn project.

Kan jij het beter?

Het idee is de wereld ingestuurd. En dat heeft natuurlijk gevolgen. Nog meer slimmeriken werpen zich op het ontwerp. In deze video wordt uitgelegd hoe je thuis zelf aan de slag kan gaan om je eigen smartphone opladende schoen kan maken. Hopelijk heb je geen twee linkerhanden.

https://www.youtube.com/watch?v=o58YWPOSWkI

Deze inhoud wordt niet getoond.

Klik op dit blok om al onze content te tonen, door onze cookies te accepteren of bekijk onze voorwaarden onderin.

Iets voor jou?

Geeft een extra dimensie aan ‘even opladen’ als je gaat joggen… Iets voor jou?

Lees ook: smartphone opladen met urine


Meer gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer