Met deze slimme schoenen leer je beter golfen

Door

Stef

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Stef

Laatste update:

0

leer beter golfen met de slimme golfschoen

Iedereen die op de golfbaan staat wil het zo goed mogelijk doen. Veel trainen zal je helpen een betere golfer te worden, maar laat je daarbij ook helpen door de slimme golfschoen van IOFIT.

Hulp bij golftraining

Golf is een sport waarbij een stukje aanleg kan helpen om de goede richting op te gaan, maar het gaat voornamelijk om oefenen. Veel oefenen. Niet voor niets staan zowel professionele golfers als amateurs uren op de golfbaan om hun swing te verbeteren. Wat als er een gadget zou zijn die je hierbij kan helpen? Die is er: IOFIT bracht een set schoenen op de markt die jou helpt bij het verbeteren van jouw golfprestaties.

Eén van de belangrijkste aspecten van een goede golfswing is je houding. Door je lichaam op een bepaalde manier te positioneren heb je de grootste kans om de bal op de meest effectieve manier te raken. Je houding en de plaatsing van je voeten zijn daarbij essentieel en dat is precies waar de IOFIT slimme golfschoen je bij helpt. In deze slimme schoen zitten druksensoren en versnellingsmeters verwerkt, die precies meten welke bewegingen jouw lichaam maakt.

Informatie uit je voeten

Er wordt in kaart gebracht op welke delen van je lichaam de meeste druk staat tijdens het uitvoeren van de golfswing, en dat op basis van informatie uit je voeten. Deze data kun je later via de app terugzien, en wordt er advies aan je gegeven hoe jij jouw bewegingen kunt verbeteren. Staan je voeten in de juiste positie? Heb je je rug in de juiste hoek? De app geeft achteraf antwoord op al deze vragen, op basis van de data uit de schoenen.

https://www.youtube.com/watch?v=yyKEB-pLbZA

Verbeter je golfprestaties

Deze informatie kan jou als golfer nét dat stapje extra laten zetten om je prestaties nog verder te verbeteren. Een coach of trainer kan jou middels vele uren training vooruit helpen, maar dat kunnen je schoenen nu dus ook. De sport golf is al moeilijk genoeg, dus iedere hulp is welkom.

de slimme golfschoen van iofit

Hoewel het natuurlijk belangrijk is dat de schoenen jou van perfecte data levert, heeft IOFIT er ook voor gezorgd dat de schoenen een modern uiterlijk hebben. De schoen is in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat er voor zowel mannen als vrouwen verschillende opties beschikbaar zijn in verschillende maten. De schoen is gemaakt van adement textiel en is aan de onderkant afgewerkt met een rubberen zool. De IOFIT is hier online te koop voor 359 dollar.

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...