Under Armour: energie recyclen tijdens je workout

Door

Martijn

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Martijn

Laatste update:

0

Under Armour Rush

Je bent al even aan het sporten en voelt je kracht afnemen. Je spieren hebben te weinig energie om nog goed te blijven presteren. Er is een grote kans dat iemand met de nieuwe kledinglijn UA Rush nog net iets langer weet door te gaan dan jij. De reden hiervoor zijn mineralen die verwerkt zijn in het textiel van de sportkleding en de energie van een sporter recyclen.

Sportieve gadgets helpen

Sport en beweging nemen een steeds belangrijkere rol in ons leven. Gezond zijn en blijven is gelukkig hip, maar daar moet je natuurlijk wel wat aan doen. Gelukkig zijn er genoeg gadgets die je daarbij helpen of gewoon cool zijn. Zo zijn er activity trackers die het een ander bijhouden, bestaat er al een combinatie van Virtual Reality en fitness en zijn er ook al ski-gadgets op de markt. Toch bespreken we hier ook een leuke gadget, die je sportieve prestaties positief kunnen beïnvloeden…

Under Armour Rush

Het sportmerk Under Armour zit niet stil. Vooral met de kledinglijn Rush zijn ze innovatief bezig om sporters tot het uiterste te laten gaan. Het is specifiek bedoeld om te dragen wanneer je aan het zweten bent. Het textiel waar de kleding van gemaakt is, zorgt er tijdens een lange workout namelijk voor dat deze energie weer wordt omgezet in nieuwe energie voor jouw lichaam. Deze energie zorgt ervoor dat je beter kunt presteren en daardoor sneller je doelen kunt behalen.

https://www.youtube.com/watch?v=ZLUnp2HS9oM

Kleding als infraroodsauna

Het doel van de Rush kledinglijn is om te fungeren als infraroodsauna. Ook die sauna’s zorgen ervoor dat je spieren voorzien worden van energie. Hoe Under Armour dat heeft gedaan? Ze hebben bepaalde mineralen uit de grond gehaald en hebben deze opgebroken zodat er actieve deeltjes overbleven. Deze actieve deeltjes zijn vervolgens gecombineerd in een gepatenteerde mix. Die zijn vervolgens door de vezels van de high performance kleding heen geweven.

Under Armour Rush
Via: about.underarmour.com

Hoe werkt het?

Wanneer je lichaam warmte uitstraalt en gaat zweten, wordt die warmte opgenomen door de actieve deeltjes in de kleding. Deze zetten het vervolgens om in infraroodstraling, die vervolgens de energie weer terugstuurt naar je lichaam. Dit zorgt tijdelijk voor een betere doorstroming, waardoor je nét dat tandje harder kan sporten. Dat heeft dus hetzelfde effect als wanneer je in een infraroodsauna zou zitten.

Sporten wordt met deze nieuwe kledinglijn van Under Armour wel héél gezond! Je kunt de nieuwe Rush collectie op de website van Under Armour bekijken.


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...