Goed voorbereid op wintersport met deze 4 ski-gadgets

Door

Stef

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Stef

Laatste update:

0

wintersport gadgets

Ook op wintersportvakantie kun je leuke gadgets gebruiken. Deze wintersport gadgets maken je weekje in de sneeuw nóg leuker, bijvoorbeeld de muts met ingebouwde speaker

Gadgets voor de wintersport

Voor velen is de wintersportvakantie het leukste deel van de winter. Heerlijk van de piste skiën of snowboarden in bijvoorbeeld Zwitserland, Oostenrijk of Frankrijk met familie of vrienden. Om écht goed voorbereid op wintersport te gaan, mogen handige gadgets niet ontbreken.

Ook dit jaar zijn er weer een aantal leuke, maar vooral erg handige gadgets die jouw wintersport nog wat leuker maken, waarbij het van belang is om ook altijd de juiste kortingcodes te achterhalen! We zetten een aantal handige wintersport gadgets voor je op en rij.

1. Muziek luisteren zonder koude oren

Hou jij van skiën én van muziek luisteren? Op wintersport is dat geen probleem. Je zult je goed moeten beschermen tegen de kou, maar met een muts met ingebouwde speakers kun jij ondertussen genieten van je favoriete muziek. Zo heeft het wintersportmerk Earebel verschillende soorten mutsen met ingebouwde speakers, die je kunt verbinden met je smartphone.

muts met speaker

2. Skibril voor alle weersomstandigheden

Een goede skibril heeft meerdere functies. Het kan er erg hip en modern uitzien, maar bovenal moet het je beschermen tegen de zon. Op wintersport kun je te maken krijgen met verschillende weersomstandigheden en daar zijn de brillen van fabrikant POC op voorbereid. Met een vizier dat niet beslaat, een vizier dat zich aanpast aan de sterkte van de zon én een stevige band die er voor zorgt dat de bril goed blijft zitten.

skibril POC

3. Smartphone die tegen een stootje kan

Skiën of snowboarden van een piste gaat – helaas – gepaard met valpartijen. Iedereen gaat wel eens onderuit of bots tegen een ander aan. Moet kunnen natuurlijk, maar je smartphone is daar minder blij mee. Speciaal voor de avonturiers die nét wat harder willen gaan dan de rest zijn er smartphones die tegen een stootje kunnen. Deze zogenaamde rugged phones hebben een stevige behuizing en zelfs een beschermende laag daar overheen, zodat een valpartij of botsing geen enkel probleem hoeft te zijn.

4. Thuis oefenen als een professional

De eerste keer op de piste is altijd weer even wennen. Behalve als je thuis de Icaros Home hebt. Deze virtual reality machine laat je in combinatie met een vr-bril even het gevoel van de piste beleven. Oefen je skibewegingen en voel je alsof je echt met je ski’s in de sneeuw staat. Op deze manier oefenen kent wel een prijskaartje, want een Icaros Home is te koop vanaf € 2.380.

Zorg dat je goed voorbereid op wintersport gaat en zorg dat je heerlijk van de sneeuw gaat genieten. Met deze gadgets is de kans daarop toch nét wat groter. Goede reis!

Lees ook: Steel de show op de piste met dit prachtige snowboard


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...