Steel de show op de piste met dit prachtige snowboard

Door

Jaro Broeklander

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

signal-snowboards1

Hoewel de meeste wintersporters kiezen voor skiën, wordt ook snowboarden steeds populairder. Je wilt natuurlijk wel de blits maken op de piste. Met dit snowboard gaat dat zeker lukken!

Snowboarden

Veel mensen gaan op wintersport om van de sneeuw te kunnen genieten. We hebben nu eenmaal geen bergen en er valt zelden een grote hoeveelheid sneeuw in Nederland. Landen als Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland zijn wél gezegend met de ideale omstandigheden voor een geweldige wintersportvakantie. Hier liggen geweldige pistes omringd door gezellige cafés voor de o zo belangrijke apreski!

winter-sport

De pistes in deze populaire wintersportgebieden zijn af en toe net modeshows. Iedereen wil er zo cool mogelijk uitzien. Je ziet er de coolste wintersportoutfits, ski’s en originele snowboards. Het bedrijf Signal Snowboards heeft een snowboard ontwikkeld waarmee je gegarandeerd hoge ogen gooit in de sneeuw!

snowboard

Signal Snowboards

De heren van Signal Snowboards ontwikkelen de meest unieke snowboards sinds 2004. Zo brachten ze eerder snowboards van glas, 3D snowboards, een verwarmd snowboard en een snowboard met zonnepanelen uit. Dit jaar komen de heren van Signal Snowboards wederom met een origineel concept. Zo ontwikkelden zij een snowboard met een programmeerbaar LED-paneel!

signal-snowboards2

LED-snowboard

Aan de onderkant van dit snowboard zitten maar liefst 1700 LED-lampen verwerkt, welke je naar wens kunt programmeren. Zo kun je verschillende graphics laten zien en de show stelen op de piste. Zo kun de LED-lampen bijvoorbeeld programmeren op een manier dat het snowboard je logo laat zien, maar ook Pac-Man kan geprogrammeerd worden zoals je in onderstaande video kunt zien!

Meer informatie kun je vinden op de website van Signal Snowboards. Enkele van hun snowboards zijn ook verkrijgbaar via Amazon. Mooie wintersport gewenst…

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...