Herleef geweldige tijden met de Nintendo Classic Mini

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Ieder spel vecht om aandacht en (in de winter) om een plekje onder de kerstboom. Maar sinds een paar jaren zijn de ogen van gamefanaten wereldwijd gericht op één ding: De Nintendo Classic Mini. In mum van tijd uitverkocht, maar hij is weer verkrijgbaar!

Duik in het verleden

Met de Nintendo Classic Mini speel je geen nieuwe games, maar juist hele oude. De spelcomputer is een miniatuurversie van de revolutionaire NES (1986). Met 30 voorgeïnstalleerde games ga je terug in de tijd en speel je spellen als Super Mario Bros, The Legend of Zelda, Final Fantasy, Donkey Kong en Balloon Fight. En hoewel de spelcomputer zelf een miniatuur is, is de controller hetzelfde als de ‘originele’ controller van vroeger.

Herleef je jeugdherinneringen en voel hoe je vingers automatisch de juiste knoppen op de controller weer vinden. Samen met je vrienden van nu, speel je de spellen van toen. Was je goed in Mario, of vond je Zelda helemaal te gek? Natuurlijk de ideale gelegenheid om wat van dat jeugdsentiment en nostalgie door te geven aan de jeugd van nu!

Je kan de Nintendo Classic Mini nu (weer) reserveren!

Toen de Nintendo Classic Mini eindelijk in de schappen lag, was hij direct overal uitverkocht! Zelfs in enkele uren. Inmiddels komt hij weer beschikbaar!

Bij BOL.com is de Nintendo Classic Mini nu weer te bestellen. Dit is dé spelcomputer waar al een tijdje en de komende tijd nog over gepraat wordt. Word jij een van de gebruikers van deze te gekke retro console? Ben je op zoek naar een manier om deze console achteraf te betalen, check dan dit overzicht van Afterpay elektronica winkels.

Via: Wikimedia Commons | Uwe Reuter, CC

SNES Classic Mini

Natuurlijk is er ook de Super Nintendo Classic Mini nog! Ook deze was in eerste instantie snel uitverkocht, maar inmiddels weer vrij verkrijgbaar. Bekijk hier het overzicht van de aanbieders!

Lees ook: Creëer nu eenvoudig je eigen Game Boy games


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...