De Super Nintendo is terug! Waar kun je de SNES Classic Mini kopen?

Door

Redactie

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Redactie

Laatste update:

0

Nintendo-SNES-Classic-Mini

Goed nieuws voor alle liefhebbers van de oude Super Nintendo. Hij is namelijk terug in de vorm van de SNES Classic Mini! We zochten uit waar hij te koop is.

Een tijdje geleden kondigde Nintendo ook al de NES Classic Mini aan. De nieuwe compacte versie van de oeroude Nintendo was een groot succes. Zo groot, dat de populaire remake van de nostalgische spelcomputer snel uitverkocht was. Onlangs was het de beurt aan zijn ietwat jongere broertje: de Super Nintendo Entertainment System.

De SNES Classic Mini… klein maar fijn!

Nintendo SNES Classic Mini wederom zeer geliefd

Waar Nintendo recentelijk bekendmaakte ook de de SNES in een nieuw jasje te hijsen, kwamen er al gelijk vele positieve reacties van fans! Door de grote populariteit van zijn voorganger, beloofde Nintendo de oplage van de SNES Classic Mini wat hoger maken, maar de vraag blijft natuurlijk of dat genoeg zal zijn!

Super Nintendo met nieuwe functies

De nieuwe SNES kun je met HDMI op je televisiescherm aansluiten. Daarnaast kun je de resolutie kiezen: oftewel je gaat voor moderne pixel-look, of je kiest voor de retro beeldbuis uitstraling. In tegenstelling tot de oude versie, kun je games op ieder moment opslaan, want wel zo praktisch is. De spelcomputer komt met 21 voorgeprogrammeerde spelletjes en twee controllers! Je kan dus weer heerlijk (met twee) genieten van o.a. Donkey Kong Country, Zelda, Street Fighter, Super Mario World, Final Fantasy, Secret of Mana of Super Mario Kart!

Waar kun je de SNES Classic Mini bestellen?

Hopelijk lukt het bestellen van dit populaire apparaat nog, op het moment dat je dit leest! De SNES Classic Mini is te koop voor € 89. Het is echter mogelijk om deze voor te bestellen. Je kunt (nu of op een later tijdstip) – of kon – de spelcomputer hier reserveren: bol.com (op voorraad), Coolblue, Intertoys of Media Markt.

Via: ebay.com

Houd winkels in de gaten, maar pas op!

Blijf de komende tijd deze winkels in de gaten houden. Mochten er nog verkooppunten bij komen voor de SNES Classic Mini, zullen we deze op deze pagina ook aanvullen! Pas wel op met peperdure aanbiedingen via Marktplaats of Amazon. Het is nog maar de vraag of deze verkopers (als ze al betrouwbaar zijn) hun bestelling ontvangen! Zoals aangegeven beloofde Nintendo ruim meer exemplaren te produceren dan bij de NES Classic Mini, dus hopelijk komen er weer liefhebbers aan bod!


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...