Via: youtube.com (capture) | Kim Hendriksen

Zo maak je eenvoudig zelf een supertof, elektrisch longboard

Met longboards kun je je relatief snel verplaatsen. Maar stel je voor hoe snel je kan gaan met een elektrisch longboard!

Elektrisch longboard

Natuurlijk kun je ook een elektrisch skateboard kopen, maar deze YouTuber laat zien dat het ook anders kan. Hij gaat zelf aan de slag en maakt daarbij een longboard dat aangedreven wordt door een motor, bestaande uit een boormachine.

Via: youtube.com (capture) | Kim Hendriksen

Door gebruik te maken van deze aandrijving, is deze veel sneller dan de boards die in de winkel te koop zijn. Gelukkig is hij de beroerdste niet en deelt hij zijn DIY-longboard met zijn 150.000+ volgers op YouTube.

De video hieronder is inmiddels al meerdere miljoenen keren bekeken en er zijn dus vast al mensen die het geprobeerd hebben. Een beetje handigheid is natuurlijk wel wenselijk, maar hij loodst je er stap voor stap doorheen.

Via: youtube.com (capture) | Kim Hendriksen

Wil jij dus ook de straat over scheuren op je eigen elektrische, zelfgemaakte longboard, check dan onderstaande video om je op weg te helpen! Oh ja, een helm is met deze snelheden natuurlijk wel gewenst!

Jouw elektrisch longboard?

Ga je zelf aan de slag na het zien van de video? In principe iet zo moeilijk. Je moet er vooral het materiaal voor nodig hebben. En lef.

Lees ook:


Volg GadgetsDaily op Facebook


Meer gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Geen zorgen, we spammen niet! Lees onze privacyverklaring.
Ook interessant
Fietsslot wordt lichtgevende mode-accessoire