ZBoard 2: superlicht en elektrisch skateboard

ZBoard 2: superlicht en elektrisch skateboard

Elektrische fietsen zijn immens populair, dus waarom geen elektrisch skateboard moeten de makers van ZBoard hebben gedacht. Dit skateboard geeft extra ondersteuning en is ook nog een super lichtgewicht.

ZBoard 2

Inmiddels heeft het bedrijf achter ZBoard al de nodige ervaring, zoals de naam doet vermoeden is dit de tweede versie van het skateboard. Vooral het lage gewicht wordt geroemd, maar ook de maximumsnelheid is niet verkeerd: zo’n 25km/h. Om de accu op te laden is er een snellader die het geheel binnen 90 minuten weer voor de volle 100% van stroom kan voorzien. Ook aan de avond- en nachtskaters is gedacht, er zijn namelijke heldere LEDlampjes ingebouwd aan zowel de voor- als achterkant zodat je ook in het donker zichtbaar bent.

Lees ook: Chargeboard: al skatend je smartphone opladen

Kopen

Het project is te vinden op crowdfunding-site IndieGoGo waar het beoogde bedrag al ruimschoots is behaald. Om een ZBoard 2 te kopen moet je zo’n € 850 neertellen, maar vooral geduld hebben, in juni zouden de eerste exemplaren geleverd worden. Er zijn twee modellen beschikbaar, waarbij de actieradius het verschil in prijs moet verklaren.

http://vimeo.com/115839850

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo