Design Featured Tech

Laatste update:

Withings Activité nu te bestellen voor $ 450

Geschreven door:

Ruud Caris

Alle content is geschreven door smarthome-experts, niet door AI en robots.

Toen Withings in juni met de Activité op de markt kwam waren de reacties overwegend positief, een horloge die er ook als zodanig uitzag. Nu heeft deze toevallig ook nog de functies van een fitnesstracker, handig toch?

Totdat je de prijs ziet. Oké, de Withings Activité ziet er stijlvol uit, maar als je hem koopt om als fitnesstracker te gebruiken dan is $ 450 wat aan de hoge kant. Deze slimme horloge kan afstand meten, stappen tellen, verbrande calorieën berekenen en nog een aantal zaken van je actieve leven meten.

Withingswatch

Ook al is de prijs van de Withings Activité erg hoog, toch is het één van de meest fashionable watches die er bestaan met meerdere functies dan alleen de tijd en datum. Op de Europese site van Withings is deze nog niet terug te vinden, in Amerika is hij wel te pre-orderen, waarbij deze eind november geleverd wordt.

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer