Duurzaam en stijlvol je telefoon opladen met de Window Solar Charger

Door

Peter Dragstra

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Window solar charger mobiel duurzaam opladen feat

Het is duidelijk dat iedereen zijn steentje moet bijdragen aan een duurzame toekomst. Zodra je duurzaamheid en design kunt combineren is dat natuurlijk mooi meegenomen. Dat zie je bijvoorbeeld in het fietspad met zonnepanelen of zelf doorzichtige zonnepanelen. De Window Solar Charger van de Amerikaanse kickstarter Grouphug is een leuke duurzame gadget waarbij deze werelden samen komen.

De Window Solar Charger

Het huis verduurzamen geeft een prettig gevoel maar is daarnaast ook goed voor de portemonnee. Maar waar begin je dan? Veel mensen zijn zich niet bewust van de simpele stappen die ze kunnen zetten om hun huis duurzamer in te richten. Het zijn de kleine stappen die er toe doen. Heb jij geen ruimte voor zonnepanelen op je dak maar wil jij je huis toch verduurzamen? Dan is de Window Solar Charger een kans om de eerste stappen te zetten!

Window solar charger mobiel duurzaam opladen data
Via: kickstarter.com | Grouphug, CC

Design

De Window Solar Charger komt met een stijlvol en duurzaam frame gemaakt van bamboe. Je hangt de Window Solar Charger eenvoudig op door middel van zuignappen. De zon doet de rest van het werk. Via de USB-poort van het apparaat kun jij vervolgens jouw telefoon opladen. Jouw telefoon zal worden opgeladen met dezelfde snelheid als jouw normale oplader.

Je telefoon alleen opladen wanneer de zon schijnt? Tuurlijk niet! Door de ingebouwde batterij wekt de Window Solar Charger over de gehele dag energie op om jouw apparaten op een later tijdstip op te laden. Met 8 tot 10 uur zon kun jij jouw telefoon tot wel twee keer volledig opladen. Dit zorgt ervoor dat er ruim voldoende capaciteit is om jouw mobiel en die van anderen op te laden.

Grouphug Collective

Je steunt met de Window Solar Charger een leuke startup die zich inzet voor een duurzame en betere wereld. De Amerikaanse kickstarter Grouphug zet zich namelijk op meerdere vlakken maatschappelijk in door middel van het Grouphug Collective. De Grouphug Collective komt op tegen geweld en maakt zich sterk voor betere voeding en duurzame verpakkingen.

Window solar charger duurzaam opladen
Via: kickstarter.com | Grouphug, CC

Doordat je een Window Solar Charger in je raam plaats kan de hele buurt zien dat jij stappen maakt om te verduurzamen. Dit zorgt ervoor dat niet alleen jouw telefoon duurzaam kan worden opgeladen, maar ook dat jij anderen motiveert dezelfde stappen te zetten.

Lees ook: Zelf zonnepanelen maken doe je zo


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...