Deze wekker is je nieuwe beste vriend

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Terwijl je warm in je bed ligt en nog in diepe slaap verzonken bent, klinkt er ineens een onaangenaam geluid: de wekker. Een dagelijks moment van ergernis waarbij je opschrikt van harde tonen die je duidelijk proberen te maken dat de dag begonnen is. Goedemorgen.

Dat moet toch anders kunnen? En ja, dat kan. Met Bonjour; een slimme wekker. Als de beste persoonlijke assistent die je ooit hebt gehad leert Bonjour steeds meer over jou, je gewoontes, je dagelijkse activiteiten en je hobby’s.

Via: youtube.com (capture) | J CLIMAX

Hoe kan Bonjour jou helpen?

Om Bonjour te bedienen is geen app nodig, maar simpelweg je stem. Je kunt vragen stellen over het weer, het nieuws, het verkeer. Maar je kunt Bonjour ook vertellen hoe laat je wakker wil worden, of je nog even wil blijven slapen nadat je gewekt bent of dat je graag een muziekje aan wil. Bonjour zal je dan met een vriendelijke stem vertellen wat je wil weten.

Eerder gewekt worden als het (onverwachts) druk is op de weg? Bonjour regelt het. Vroeg opstaan bij mooi weer, maar blijven slapen als het regent? Geen probleem. Zelfs voor gewoon een praatje kun je bij Bonjour terecht. Hoe beter de wekker je leert kennen, hoe meer de mogelijkheden zijn afgestemd op jouw leven en jouw behoeften. En voor je het weet is deze slimme wekker niet slechts een handig apparaat, maar je beste vriend. En dat voor allemaal voor zo’n 225 euro.

Iets voor jou?

Zie jij het helemaal zitten om voortaan met deze slimme klok door het leven te gaan? Gooi dan nog niet direct je oude vriend weg, want Bonjour bestel je voorlopig via Kickstarter voor een slordige 119 dollars.

Lees ook: Begin iedere dag goed met deze Barisieur koffiewekker


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...