Begin iedere dag goed met deze Barisieur koffiewekker

Het is een herkenbaar probleem: ’s ochtends je bed (niet) uitkomen. De wekker druk je steeds weg en uit bed komen wil maar niet lukken. De oplossing: de Barisieur, een geweldige koffiewekker!

Zodra jij uit je bed bent gekomen wil jij waarschijnlijk zo snel mogelijk een kop koffie. Doordat je te lang bent blijven liggen, kun je dat wel vergeten. Je moet je weer eens haasten en hebt nog maar net de tijd om jezelf te fatsoeneren. Tijd om dit probleem voor eens en voor altijd op te lossen.

Koffiewekker Joy Resolve
Via: joyresolve.com

Deze inhoud wordt niet getoond.

Klik op dit blok om al onze content te tonen, door onze cookies te accepteren of bekijk onze voorwaarden onderin.

Een briljante koffiewekker

Het bedrijf Joy Resolve lost alledaagse frustraties op door het opnieuw onderzoeken van te gecompliceerde processen en apparaten. Zodoende kwamen zij uit bij een revolutionaire wekker voor het zetten van koffie. Met dit idee haalde het bedrijf meer dan €700.000 op via crowdfunding sites. Hieruit blijkt wel dat mensen in de rij staan voor dit apparaat!

Het design van de Barisieur

Wat betreft het design is de koffiewekker al prachtig voor in je interieur. Met de keuze uit een zwarte of witte uitvoering zal je in ieder geval op één kleur direct verliefd worden. De tijd valt direct op en het gedeelte om koffie te zetten ziet er gaaf uit.

Slimme koelkast

Met behulp van een slimme koelkast kan je melk koud houden. Een infraroodsensor detecteert of er melk aanwezig is. Zo niet? Dan word je direct op de hoogte gebracht. De temperatuur van de koelkast kan je instellen van 3 tot 5 °C. Op die manier heb je altijd verse melk!

Koffielade

In de wekker vind je ook een koffielade. Hierin wordt de gemalen koffie of verse thee gemakkelijk een week bewaard. Dit dankzij een verzegelde container. Inclusief een roestvrijstalen schep!

Koffiewekker Joy Resolve lade
Via: joyresolve.com

Filter 2.0

Door een ontworpen twee-laagse gaasfilter creëert het apparaat de perfecte koffie. Geen korreligheid en geen bezinksel op de bodem van je kopje koffie. Een geweldig alternatief voor papieren filters.

Deze inhoud wordt niet getoond.

Klik op dit blok om al onze content te tonen, door onze cookies te accepteren of bekijk onze voorwaarden onderin.

De prijs

Een apparaat dat binnen 3 minuten water kookt en je voorziet van een heerlijk kopje koffie of thee heeft uiteraard wel een prijskaartje. Je zal er namelijk een bedrag vanaf €400 voor moeten neerleggen. Kost dus wat, maar dan ben je voortaan wel direct je bed uit!

€319,00
Voorraad: ✔️
vanaf 8 februari 2023 6:50 pm
Amazon.de
€319,00
Voorraad: ✔️
vanaf 8 februari 2023 6:50 pm
Amazon.de

Welke slaapkop, die moeilijk kan opstaan, kan deze wekker ook wel gebruiken?


Meer gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer