Perfecte kopje koffie, maar dan veel goedkoper

Iedere dag willen we natuurlijk toch weer genieten van het leven. “Carpe diem”, ofwel pluk de dag, is daarbij een bekend en positief motto. En de meesten van ons beginnen natuurlijk zo’n dag met een heerlijk kopje verse koffie.Een Senseo is een optie, of een dure capsule in je Nespresso-apparaat stoppen kan ook. Filterkoffie lijkt een beetje uit, maar wel nog altijd ontzettend lekker. En wil je het perfecte kopje koffie zetten, dan moet je wel de juiste hoeveelheid gemalen koffie weten te gebruiken. Uit de losse pols lukt dat nooit. En daarom kun je dit nu doen met het “Days of the Week Coffee Rack” van Meriwether Montana. Dit houten rekje bestaat uit zeven glazen buisjes, die je kunt afsluiten met een kurk. Voor elke dag van de week een buisje dus. De koffie moet natuurlijk wel nog in de buisjes, en daarvoor heeft Meriwether Montana een speciaal roestvrijstalen trechter gemaakt. De truc is nu dat je in elke buis een andere hoeveelheid koffie doet, en aan het einde van de week bepaald welk buisje het best gevuld was, ofwel het beste smaakte. Die hoeveelheid kun je daarna dan altijd aanhouden.

Dit handige “koffie” hulpmiddel is te bestellen via deze link. Staat zeker ook nog eens mooi in je keuken, en altijd een heerlijk bakje koffie.

kop koffie kop koffie kop koffie kop koffie

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer