De Vuzix Blade: een duidelijk zicht op de toekomst

Door

Peter Dragstra

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Vuzix blade bril glasses

Droom jij er ook van om speciale momenten met je eigen ogen te kunnen opslaan en later terug te kunnen kijken? Sommige uitvindingen lijken te bizar voor woorden. De Vuzix Blade Reality Glasses is er zo eentje. Deze bril brengt je in een wereld waar technologie en realiteit samenkomen. Vuzix Blade is één van de voorlopers als het gaat om technologie, ontdek hier waarom.

Vuzix-Blade-Display
Via: vuzix.com

De Vuzix Blade Reality Glasses

We hadden al eerder een slimme zonnebril voor je, maar de Reality Glasses van Vuzix Blade is een bril uit de toekomst! Met deze computer voor je ogen ben jij de meeste andere mensen een stapje voor. Alles wat een normale smartphone kan, kun jij nu ook met de Vuzix Blade Reality Glasses. 

Vuzix
Via: vuzix.com

De Reality Glasses geven je de mogelijkheid om handige functies te gebruiken in alle situaties. Rijden op drukke wegen en tegelijk de navigatie volgen? Of een foto maken terwijl je op jouw ski’s op de piste staat? Dan hoef jij je smartphone er niet meer bij te pakken.

Deze futuristische bril maakt het mogelijk om elk speciaal moment vast te leggen. Met deze bril kun jij je ervaringen met je vrienden delen, precies zoals jij ze hebt meegemaakt. Of je kunt dat ene geweldige concert van een jaar geleden helemaal herbeleven. 

De Vuzix Blase Reality Glasses heeft daarnaast nog grenzeloos veel mogelijkheden. Je bestuurt de bril door middel van een touchpad aan de zijkant en hij heeft Alexa ingebouwd. Het systeem staat in contact met jouw smartphone waardoor je alles gemakkelijk opslaat.

Het design

Doordat er veel technologie in de bril zit, kan het niet hetzelfde uiterlijk hebben als een normale bril. De Reality Glasses van Vuzix Blade heeft een zo strak mogelijk uiterlijk, maar je moet er wel van houden…

Vuzix-Blade-Features (1)
Via: vuzix.com

Daarnaast beschikt de bril over glazen met UV-protectie, want ook wanneer je denkt dat de zon niet schijnt kun je schade aan je ogen oplopen. Zo kun je zonder zorgen jouw rondvliegende drone nastaren. De prijs is echter wel wat aan de hoge kant. Voor een nieuw paar Reality Glasses betaal je € 912,00.


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...