Reizen met deze smart koffer biedt je een hoop voordelen

Door

Luuk Verschuren

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Smart handbagege koffer slimme

Als je een keer op reis bent geweest, heb je ook vast te maken gehad met de problemen die een standaard koffer met zich meebrengt. Van de hartverzakking als je denkt je koffer te zijn vergeten in de bus tot aan je koffer meeslepen over de meest vervelende ondergronden. Het is allemaal wat, hè? Zou een smart koffer niets zijn…?

De wereld van smart

We hoeven je niet meer te vertellen dat bijna ieder accessoire smart wordt gemaakt. Je kan er van vinden wat je wilt, maar je kan haast niet ontkennen dat het je leven een stuk makkelijker maakt. In het era van smart home, tijd om ook een smart koffer op de markt te brengen!

Travelmate slimme koffer
Via: travelmaterobotics.com

De Travelmate Robotics

Maak kennis met de Travelmate Robotics. Deze smart koffer gaat je een hoop voordelen opleveren bij je volgende reis. Om te beginnen zal je in het donker je handbagage koffer zeker niet over het hoofd kunnen zien. Dit is te danken aan de meerkleurige LED-verlichting waarvan jij de kleuren zelf kunt instellen. De verlichting geeft vervolgens het batterijniveau van de koffer weer, de bewegingsrichting en andere zinvolle signalen.

Travelmate smart slimme handbagage koffer
Via: travelmaterobotics.com

Hoeveel mag mijn koffer wegen?

Bij het inpakken van je koffer is het altijd de vraag of jij niet het maximale toegestane gewicht zal overschrijden. Spullen in je koffer, met moeite de koffer dichtritsen om vervolgens erachter te komen dat je er toch wat spullen uit moet halen. Ook bij dit gedeelte helpt de smart koffer jou. Door middel van een ingebouwde weegschaal meet de koffer nauwkeurig het gewicht van de inhoud. Ideaal!

Follow the leader

Het meest geniale van alles is dat de smart koffer je volgt waar je heen gaat. Liggend of staand, deze koffer kan het beide. Het reageert daarbij op jouw signalen. Stop je met lopen? Dan stopt de koffer ook automatisch. Daarnaast kan je dankzij de ingebouwde GPS-chip de koffer altijd opsporen. Waarschijnlijk niet nodig, aangezien de koffer je altijd zal volgen. Daarom is de GPS-chip makkelijk te verwijderen en over te plaatsen naar een ander item. Hierdoor zal je niet snel meer iets kwijtraken bij je volgende reis.

Travelmate slimme koffer
Via: travelmaterobotics.com

Overige voordelen

Om het nog beter te maken bevat de koffer een smart slot, zodat jij altijd met een gerust hart je koffer kunt achterlaten. Tel daar nog twee USB-poorten en een stopcontact bij op. Voortaan zijn al je apparaten van stroom voorzien dankzij een koffer die naast je staat.

Travelmate slimme koffer
Via: travelmaterobotics.com

Wat kost de smart koffer?

De koffer is in verschillende maten verkrijgbaar en daardoor verschillen de prijzen. De kleinste maat van 55 x 20 x 40 centimeter heb je voor een prijs van €990. Niet groot genoeg? Dan heb je nog twee grotere varianten voor een prijs vanaf €1170. De voordelen van een smart koffer gaan je wat geld kosten, maar het maakt je reis in ieder geval makkelijker!


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...