Deze koelkast heeft het uiterlijk van een retro Volkswagen-busje

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Fan van de look van een retro Volkswagen busje? Haal het in huis met deze super hippe koelkast!

Als de introductie van een nieuwe koelkast gepaard gaat met een youtubefilmpje, dan moet het wel iets bijzonders zijn. En dat klopt! Dit keer niet vanwege spectaculaire mogelijkheden, eindeloos veel ruimte of energiezuinigheid, maar vanwege het te gekke design. Dit exemplaar van Gorenje heeft namelijk het uiterlijk van een retro Volkswagen busje.

Het gevoel van vrijheid in je keuken

Ooit stond het Volkswagen busje een beetje symbool voor hippies. Maar nu die tijd lang vervlogen is, blijkt de kleine camper nog steeds mateloos populair. Je hoeft geen hippie of surfdude te zijn om de blits te maken met zo’n auto, maar het busje symboliseert wel een gevoel van vrijheid en relaxen. En dat relaxte gevoel kun je nu ook in huis halen met deze trendy ijskast.

Deze retro koelkast is dé trendy blikvanger in je keuken

Autoliefhebbers, trendspotters, alternatievelingen, hippies, reizigers en wie er verder ook nog maar gek is op de te gekke busjes van Volkswagen kunnen hun hart ophalen bij dit prachtige apparaat.

Via: youtube.com (capture) | Essex Recording Studios

Is ‘ie binnenkort van jou?

Uiteraard kan het apparaat de standaard dingen die je van een koelkast verwacht. Maar dankzij het fantastische design, hoef je ‘m niet weg te moffelen onder je aanrecht of achter een kastdeurtje. Deze koelkast mag er zijn. Sterker nog, het wordt de blikvanger van iedere keuken waar hij terecht komt. Fan van Volkswagen? De special edition koelkast is nog te koop. Voor een bedrag van €1299,- kun jij ‘m binnenkort inparkeren tussen je keukenkastjes.

Lees ook: Soepmaker kopen: kooptips & de 5 beste soepmakers


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...