Nieuwste reclamecampagne van Mammut kun je niet missen!

Nieuwste reclamecampagne van Mammut kun je niet missen!

Reclamecampagnes in overvloed altijd, zeker nu het toch langzaam maar zeker kouder gaat worden krijgen outdoorkledingmerken extra aandacht. Redelijk standaard vaak, maar de campagne van het Zwitserse merk Mammut  springt er toch wel echt uit.

 

De beelden van ruige beelden van personen in stoere kleding zijn vervangen door een grote groep mensen, die de bergen ingestuurd zijn en die Mammut liet poseren in hele ongewone figuren en patronen.

Veel mensen op ski’s bijvoorbeeld die een pijl naar boven maken of een foto van een groep die in dezelfde rode slaapzak bij elkaar liggen. Ook heel opvallend is de groep klimmers die een kruis vormen op een steile bergwand.

Jungfrau

Maar heel eerlijk, met afstand de meest spectaculaire foto is die van de groep klimmers die een grote kring vormen op de top van de Jungfrau en dat is maar liefst op ruim 4100 meter hoogte! Een helikopter heeft er boven gevlogen met hier een onvergetelijk beeld van te maken. Aanschouw de foto’s zelf hier beneden!

Mammut

Mammut

Mammut

Mammut

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo