Kapotte lamp vervangen doe je in het vervolg met een drone

Kapotte lamp vervangen doe je in het vervolg met een drone

Nu het ’s avonds al weer vroeg donker is, gaan de lampen in huis iedere dag op tijd weer aan. Gaat een lamp stuk, dan kun je deze vaak makkelijk vervangen. Lastiger wordt het, als de kapotte lamp hoog aan het plafond hangt en je er nauwelijks bij kunt. Gelukkig is er een oplossing voor iedereen zonder keukentrapje én voor iedereen met hoogtevrees: de drone.

Gebruik je drone voor iets nuttigs

Toegegeven, het vergt wat oefening voor je een lamp op deze manier te vervangen en een paar reservelampen kunnen ook zeker geen kwaad. Trek er een middagje voor uit en probeer het net zo lang tot je precies weet hoe je moet handelen om de kapotte lamp los te maken en een nieuwe lamp te bevestigen. Een goede drone is voor de ervaren bestuurder zeer precies te bewegen. Bovendien gebruik je zo je drone eens voor iets nuttigers dan zomaar rondjes vliegen. De drone bestuurder op onderstaande video laat je zien hoe het werkt:

https://www.youtube.com/watch?v=m5arE4OIr5I

Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij klaar voor deze klus? Wij wensen je alvast veel succes! Laat je vooral niet ontmoedigen door de scherven van kapotte lampen bij je eerste pogingen, de aanhouder wint!

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo