JBL en Harman lanceren veel nieuwe producten tijdens IFA 2020: een lijstje

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Tijdens een virtuele persconferentie hebben zowel Harman als JBL een aantal nieuwe product gelanceerd. Het betreft onder andere nieuwe oordopjes, maar ook de Xtreme 3, Go 3, Clip 4 en nog veel meer.

JBL Xtreme 3, Go 3 en Clip 4

JBL zit goed in de Bluetooth-speaker markt en heeft met veel producten dan ook een leidende positie. Daar voegen ze drie nieuwe versies aan toe in het najaar van 2020.

De JBL Xtreme 3, een stevige jongen, die tegen een stootje kan. Maar daarnaast ook nog eens een bijzonder goed geluid kan produceren. Met een accuduur van 15 uur, Bluetooth 5.1, een SB-C aansluiting maakt dit de Xtreme 3 tot een bijzonder interessante speaker. De JBL Xtreme 3 is verkrijgbaar voor 299 euro.

Via slashgear.com

Voor de liefhebbers van kleine compacte speakers, heeft de Go 3 een nieuw design gekregen. Hierin vinden we een accuduur van 5 uur, Bluetooth 5.1 en een ‘draaglus’. Voor 39,99 koop je de JBL Go 3 in de kleuren zwart, blauw, blauw & roze, rood, squad, roze, groen en wit.

De laatste Bluetooth-speaker van JBL, de Clip 4, betaal je 59,99 en krijg je 10 uur accuduur, IP67 stof- en waterdichtheid en eveneens Bluetooth 5.1

Via slashgear.com

JBL PartyBox On-The-Go en PartyBox 310

Met de JBL PartyBox On-The-Go en PartyBox 310 wordt het ‘partysegment’ qua speakers verder uitgebreid door de fabrikant. We zien onder andere met de PartyBox een draagbare speaker, inclusief microfoon die gebruikt kan worden door de karaoke-liefhebber. Deze PartyBox On-The-Go heeft een vermogen van 100 W, 5 uur accuduur en een draagriem om hem eenvoudiger mee te nemen.

Via slashgear.com

De PartBox 310 van JBL heeft maar liefst 18 uur batterij en een vermogen van 240W. Samen met de verlichting en muziek-kwaliteit kun je hier wel een feestje mee geven, aldus de fabrikant.

De PartyBox On-The-Go kost 299 euro, de PartyBox 310 gaat voor 499 euro over de toonbank.

JBL Live FREE NC+, Reflect MINI TWS en Tune 225TWS

In de presentatie zagen we ook drie nieuwe oordopjes die aangekondigd werden.

De JBL Live Free NC+ is, zoals de naam al doet vermoeden, een setje oordopjes met noise cancelling. Hierbij kunnen de linker en rechter apart van elkaar gebruikt worden en is er een accuduur van 7 uur. De JBL Live FREE NC+ gaat 179 euro kosten en bevat tevens ondersteuning voor Google Assistant en Alexa.

Via slashgear.com

De JBL Reflect Mini TWS worden verkocht voor 149 euro en beschikken ook over actieve noise-cancelling. De dopjes gaan zelf 7 uur mee en daar voegt de oplaadcase ook nog eens 21 uur aan toe. Verder zien we ook hier weer Google Assistant en Alexa ondersteuning.

Via slashgear.com

Met de JBL Tune 225 TWS wordt de opvolger aangekondigd van 220 TWS, een bijzonder populaire draadloze headphone. Deze oordopjes gaan 5 uur mee (25 uur incl case) en is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. De Tune 225 TWS zijn verkrijgbaar voor 99 euro.

Lees ook: Dit zijn de beste Bluetooth-oordopjes van 2020

Via slashgear.com

Harman Citation 200

Uit de koker van Harman komt de Citation 200, een draagbare speaker waarmee je via zowel Bluetooth als WiFi kunt streamen. Er is dan ook ondersteuning voor Google Cast en Airplay van Apple.

De Citation 200 heeft ondersteuning voor Google Assistant en biedt een accuduur van 8 uur voordat hij opgeladen dient te worden. De Citation 200 is verkrijgbaar voor 349 euro.

Met de Citation 200 hebben we alle producten die aangekondigd zijn door Harman voor je op een rij gezet.

Lees ook: De beste AirPods alternatieven: 5 draadloze oordopjes


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...