iPocket Drive: extra opslag voor iPhone en iPad

iPocket Drive: extra opslag voor iPhone en iPad

Met clouddiensten als Dropbox, iCloud en Google Drive kan alles online opgeslagen worden, maar wat als je geen internet hebt? Juist, dan is iPocket Drive een oplossing.

iPocket Drive

De iPocket Drive is een veredelde USB-stick die aangesloten kan worden op de USB-poort van een PC. Zo kun je bestanden makkelijk meenemen voor onderweg, maar er is meer. Aan de andere kant van de iPocket Drive zit een lightning-aansluiting waardoor deze op elke iPhone en iPad aangesloten kan worden.

PC, iPad en iPhone

Het grote voordeel hiervan is dat er bestanden vanaf een PC uitgelezen kunnen worden op een iPhone of iPad. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een video, maar ook muziek die rechtstreeks beluisterd kan worden. Ook andersom kunnen er bestanden gekopieerd worden vanaf bijvoorbeeld een iPhone naar een PC of iPad. De iPocket Drive is makkelijk mee te nemen is en verkrijgbaar met verschillende opslagruimte.iPocketDrive2

iPocketDrive3

iPocket Drive kopen

De iPocket Drive kan besteld worden op IndieGoGo vanaf $65 + $10 verzendkosten voor de 8GB-versie, zo’n € 62. Voor Android bestaan dit soort oplossingen al veel langer en zijn ook nog eens vele malen goedkoper.

 

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo