Hush: de eerste slimme oordopjes

Hush: de eerste slimme oordopjes

Slapen, hoe modern de wereld ook is, dat moeten we allemaal. Natuurlijk is een goede nachtrust belangrijk, maar soms wordt deze verstoord door de omgeving, Hush comes to the rescue.

Hush

Hush zijn de eerste slimme oordopjes op de markt en kunnen veel meer dan alleen maar voor minder geluid zorgen. Na het indoen van Hush en het verbinden met je smartphone is het mogelijk rustgevende geluiden af te spelen, aan te geven welke notificaties mogen doorkomen en natuurlijk een wekker te zetten die alleen jij hoort. Alsof dat nog niet genoeg is zorgt de speciale techniek ervoor dat je nog minder omgevingsgeluid meekrijgt.

Opladen

Het opladen gaat in het meegeleverde accudoosje, waar ze tot 10 keer opgeladen kunnen worden. Qua gebruik zijn ze ongeveer 10 uur achter elkaar actief, genoeg voor de meeste nachten dus. Om het oplaaddoosje nog wat meer functies te geven kan deze ook gebruikt worden als externe accu voor je smartphone, handig!

Hushfeatured1

Hush is te vinden op Kickstarter en het project steunen kan vanaf $ 115. Slaap zacht!

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo