Met de Mindframe headset houd je je hoofd koel

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

HP Mindframe headset

Goed nieuws voor gamers, muziekfans en andere grootgebruikers van koptelefoons: Er is eindelijk een koptelefoon die er voor zorgt dat je oren koel blijven. Niets vervelender dat die irritante warmte die een normale over-the-ear koptelefoon op je oren veroorzaakt. Met de Mindframe headset van HP is dat verleden tijd.

Koele oren

Er zijn inmiddels een hoop verschillende koptelefoons. Zo heb je erg goede noise-cancelling koptelefoons, maar ook deze waren er al eerder: koptelefoons die je oren koel moesten houden tijdens het gebruik er van. Ingebouwde mini-ventilatoren en koptelefoons met verkoelende gels waren goede pogingen om de temperatuur onder je koptelefoon dragelijk te houden. Maar HP komt met een compleet nieuwe thermo-elektrische techniek.

Weg met de warmte dankzij thermo-elektrische techniek

De thermo-elektrische techniek in de Mindframe headset bestaat uit een klein apparaatje in de koptelefoon. Dit apparaatje geleidt de hitte die in de oorschelp ontstaat naar buiten. De verkoeling die dat geeft, zou volgens HP zelfs te vergelijken zijn met een mini-airco tegen je oren. Klinkt goed toch? Zeker wanneer je uren achter elkaar zit te gamen, je headset gebruikt tijdens werkzaamheden op kantoor (hello klantenservice-medewerker!) of wanneer je lange tijd naar muziek luistert of films kijkt op de computer. De koptelefoon zou zelfs op warme dagen je hoofd koel moeten houden. Super comfortabel dus!

Voor- en nadelen van de Mindframe headset

Natuurlijk is de verkoelende techniek niet het enige goeie aan de Mindframe headset. Andere pluspunten van de koptelefoon zijn:

  • lichtgewicht beugel voor optimale verdeling van het gewicht van de koptelefoon
  • 7.1 virtual surround sound
  • Noise-cancelling microfoon

Of er ook nadelen zijn? Zeker. Hoe zwaar die voor jou wegen kun je het beste zelf bepalen. De minpuntjes die wij konden ontdekken:

  • De headset is niet draadloos
  • Qua uiterlijk is het echt een gamers headset. Als je een gamer bent is dat niet erg, maar op je werk kan dat wat minder gepast zijn 😉

Binnenkort beschikbaar

Baal jij regelmatig van irritant warme oren door het gebruik van een headset? Dan is de HP Mindframe zeker wat voor jou. De prijs is op het moment van schrijven nog niet bekend, maar HP beloofd wel de headsets in de tweede helft van 2018 in de schappen te hebben. Nog even volhouden dus, dit is je laatste zomer met warme oren onder je headset!

TIP! Houd bijvoorbeeld de koptelefoons van MediaMarkt en Coolblue in de gaten, dan weet je precies wanneer je de nieuwe headset kunt bestellen! Ook wij zullen het zo snel mogelijk hier melden, dus houd ook GadgetsDaily.nl in de gaten…

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...