Dit horloge lijkt van papier, maar is waterdicht en super sterk

PAPR WATCH horloge

Je moet het maar bedenken: Een horloge dat aanvoelt alsof het van papier gemaakt is. Dat betekent dat het voelt als papier en net zo licht is als papier. Maar omdat het materiaal geen echt papier is, is de PAPR WATCH super sterk én waterdicht.

Het materiaal waar de PAPR WATCH van gemaakt is heet Tyvek. Tyvek lijkt erg op papier, maar is vele malen sterker en gaat erg lang mee. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat je nieuwe horloge in no-time kapot scheurt.

Via: youtube.com (capture) | Papercuts.de

Licht, sterk, waterdicht en heel erg cool

Je vraagt je misschien af waarom je een horloge zou kopen dat van papier lijkt. De reden is simpel: dat is super cool! De PAPR WATCH komt in verschillende te gekke designs en is daarmee een opvallend accessoire. Niet overtuigd? Denk dan ook nog eens aan het lichte gewicht van dit horloge. Geen zware klok aan je pols maar een heel dun en licht bandje. Dat de PAPR WATCH dan ook nog eens waterdicht is, is helemaal mooi meegenomen. Zo’n licht horloge draagt zo fijn, dat je zomaar kan vergeten om hem af te doen als je gaat douchen of zwemmen. Geen probleem! Daar kan dit horloge namelijk prima tegen.

Keuze uit heel veel PAPR WATCH designs

De PAPR WATCH is er op dit moment is verschillende designs. Zo zijn er onder andere retro designs (zoals een Game Boy look!), bandjes met geometrische prints, zwart-witte ontwerpen, designs met dieren en maritieme horloges.

Via: youtube.com (capture) | Papercuts.de

Wil je een horloge?

Bij groot succes zullen er zeker meer designs volgen. Momenteel betaal je zo’n €106 voor een ontwerp. Je kan er natuurlijk ook meerdere kopen. Dan heb je een mooi en handig horloge bij iedere outfit.

Lees ook: Futureskin: innovatieve sportonderkleding van Odlo en Zaha Hadid Design


Meer gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo