Goldee: slimme schakelaar regelt licht

Goldee: slimme schakelaar regelt licht

Alles is slim tegenwoordig, dus waarom geen slimme lichtschakelaar? De naam Goldee doet misschien niet meteen vermoeden dat dit een slimme lichtschakelaar is, maar dat is het wel degelijk.

Goldee

Goldee weet wanneer je thuis bent, maar ook wanneer je vertrekt door de ingebouwde sensors. Als het langzaam bedtijd wordt, zal het licht langzaam gedimd worden, maar ook als je ‘s nachts naar het toilet moet, zal Goldee je voorzien van een kleine hoeveelheid licht om toch voor wat zicht te zorgen.

Sleep_Timer

Goldee werkt het beste met slimme LEDlampen zoals bijvoorbeeld Philips Hue. Ook Goldee heeft funding nodig om in productie te gaan, het project steunen kan hier en vanaf $ 249 krijg je een slimme schakelaar, uiteraard met app! Wij denken dat Goldee niet zou misstaan naast dit ‘weggewerkte stopcontact

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo