Eva maakt je douche slimmer en efficiënter

Eva maakt je douche slimmer en efficiënter

Ook douchekoppen worden slim en er waren al meerdere waterbesparende exemplaren op de markt, Eva gaat een stapje verder.

Eva

De Eva douche is uitgerust met sensors en weet precies wanneer jij wel of niet onder de douche staat. Doordat deze slimme douche in staat is te zien of jij volledig eronder staat, of juist iets verder naar voren om je bijvoorbeeld in te zepen, wordt de kracht van de straal aangepast. Hierdoor wordt er al water bespaard, maar er is meer.

Slim en waterbesparend

Ook bij het aanzetten en op temperatuur komen van het water kan Eva helpen. Zodra de juiste temperatuur is bereikt wordt de straal uitgezet en als jij eronder gaat staan zal de perfecte temperatuur water weer beginnen te stromen. De meegeleverde app houdt ook nog eens bij hoelang jij onder de douche staat en welke hoeveelheid wat er verbruikt is, hetgeen weer te vergelijken is met andere gebruikers. De makers geven aan dat deze waterbespaarder op elke bestaande douche is aan te sluiten en wordt geplaatst tussen de muur en douchekop. Handig, en slim douchen met Eva.

Deze nieuwe, slimme douche is te vinden op IndieGoGo en zoekt $ 50.000 funding. Op dit moment is deze aan te schaffen voor $ 109, waar de uiteindelijke retailprijs zal uitkomen op $ 189.

Tags:

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo