Elektronische migraineband laat je hoofdpijn verdwijnen

Het bedrijf Cefaly Technology heeft een geavanceerde elektronische migraineband ontworpen, die migraine verlicht door rechtstreeks de zenuwcellen te kunnen benaderen, die de migrainepijn signalen naar de hersenen zenden. Ongeveer tien procent van de mensheid heeft regelmatig last van migraine , die heel slopend, en zelfs vernietigend kan zijn voor iemand.

De Cefaly elektronische migraineband heeft een elektrode die het midden van het voorhoofd bedekt, en stuurt elektrische impulsen naar de zenuwen . Dit leidt tot een verhoging van de productie van endorfines , die de overdracht van de pijnsignalen remmen . Eigenlijk blokkeren de elektronische impulsen de toegang van de migrainepijn naar het zenuwstelsel . Naast het voorkomen van migrainepijn , heeft de hoofdband als extra voordeel dat hij geen bijwerkingen heeft, een probleem dat pijnstillers en andere medicijnen samen met migraine wel kunnen hebben.

De hoofdband is veilig te gebruiken voor alle leeftijden, maar hij wordt alleen aanbevolen aan patiënten die ouder dan acht jaar zijn, dit als voorzorgsmaatregel . Het is ook een uitstekende keuze voor zwangere- of borstvoeding gevende moeders, die geen gebruik mogen maken van pijnstillers .

migraineband migraineband

Ook interessant
Zo maak je een fotocamera van een luciferdoosje