DrinkMate: mobiele blaastest voor Android

DrinkMate: mobiele blaastest voor Android

Blaastesten zijn tegenwoordig niet meer voorbehouden aan de autoriteiten om af te nemen, zelf testen behoort ook al geruime tijd tot de mogelijkheden. DrinkMate doet precies dit, het zelf afnemen van een blaastest om te kijken wat het alcohol promillage is samen met je Android-smartphone.

DrinkMate1

DrinkMate

Inmiddels zijn alcolhol-zelftesten al in vele soorten en maten beschikbaar, maar DrinkMate werkt samen met een Android-app. Na het inpluggen in de microUSB van je Android-device kan er een test afgenomen worden door simpelweg te blazen in het meegeleverd mondstukje. Vervolgens zal de app het alcohol-promillage tonen, handig! De DrinkeMate heeft iets van weg van een lippenbalsem en is makkelijk mee te nemen. Dit Kickstarter-project is inmiddels succesvol en heeft de financiering al opgehaald, meedoen kan nog steeds, voor zo’n € 25 heb jij een DrinkMate thuis.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo