Cumulus parasol wordt vanzelf opgeblazen zodra de zon verschijnt

Cumulus parasol wordt vanzelf opgeblazen zodra de zon verschijnt

Een hele vernuftige parasol, ontworpen door de Nederlandse studio Toer. Gaat de zon schijnen, dan blaast de door zonne-energie aangedreven Cumulus parasol zichzelf op.

Hij krijgt de vorm van een soort wolk, waardoor je prima beschermd wordt tegen de zon.

Zonnepanelen

Op de bovenkant van de wolk-achtige parasol zijn zonnepanelen gemonteerd. Zodra het zonnetje achter de wolken vandaan komt, wordt er met een ventilator lucht in de parasol geblazen voor circa 20 seconden. Trekt de zon zich daarna weer terug achter het wolkendek, zal de parasol vanzelf weer leeglopen. Handmatig kun je de parasol natuurlijk ook uitzetten met een schakelaar in de paal.

Eigenlijk fungeert de Cumulus parasol als een echte wolk, die tenslotte ook de zon als het ware verstopt ter bescherming tegen het felle en warme zonlicht. De Cumulus is van nylon en is heel duurzaam, weegt vrijwel niets en is heel sterk. Zodra hij opgeblazen is heeft hij een doorsnede van twee meter. Zijn prijs is niet misselijk, € 465,-. Wil je hem bestellen, bekijk eerst de video hier beneden en ben je dan overtuigt, klik hier.

 

http://youtu.be/6R5z7a-uMuo

cumulus parasol

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo