Bulldog die niet blaft maar je muziek afspeelt via bluetooth

Bulldog die niet blaft maar je muziek afspeelt via bluetooth

Stel je wil graag een bulldog in huis nemen, maar er voor de rest geen overlast aan hebben. Niet uit hoeven te laten, geen voer, enzovoorts. Dan is hier het perfecte alternatief voor je. Een bulldog die precies laat horen wat jij zelf wil. Van hiphop naar trance, maar ook klassiek, hij “blaft” het allemaal. Het is de “AeroBull” van Jarre Technologies, een high-end Bluetooth-speaker, met een dock bedoeld voor iDevices die een lightning connector aan boord hebben.

De speaker bevat een 100 Watt RMS. Een subwoofer van 60 Watt vermogen, en twee tweeters met een vermogen van 20 Watt. In de Aerobull is Acrylonitril-butadieen-styreen gebruikt (ABS, niet te verwarren) en hij is te krijgen in meerdere kleuren. Ga er lekker voor zitten, en laat de bulldog je favoriete songs afspelen. Waken doet ie echter wel veel minder… Deze ideale hond kopen? Klik dan hier, voor € 1499 heb je hem in huis.

bulldog bulldog 3 bulldog bulldog

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo