Met dit bouwpakketje bouw je je eigen Lego drone

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Laat het kind in jezelf nog eens helemaal losgaan met een Lego bouwpakket, want met deze bouw je niets minder dan een Lego drone!

Dat volwassenen best nog met Lego kunnen ‘spelen’ wisten we allang. De meeste vaders vinden het heerlijk om een handje te helpen als hun kinderen eindelijk oud genoeg zijn om met de blokjes aan de slag te gaan. Wij werden dan ook razend enthousiast toen we op internet een bouwpakket zagen voor een Lego drone. Die zouden we graag eens bouwen!

Lego drone bouwpakket

Flybrix levert een complete set al vanaf 180 euro. Deze kit bevat alles wat je nodig hebt, zodat je direct kunt beginnen met bouwen. Met de blokjes en overige onderdelen maak je volgens instructies de drone. Is alles klaar, dan plug je de meegeleverde elektronica in. Het besturen van je drone kan op twee manieren: met een meegeleverde afstandsbediening of via een app op je smartphone. Die tweede optie maakt de Lego drone extra gemakkelijk mee te nemen zodat je er overal mee kunt vliegen.

Heb je de smaak te pakken? Met het Lego drone bouwpakket kun je best wat variëren. En als je de set combineert met je eigen Lego blokjes, dan zijn de mogelijkheden eindeloos.

Deze drone kan wel tegen een stootje

Los van het feit dat een drone van Lego gewoon te gek is, heeft het ook nog een bijkomend voordeel: Hij kan tegen een stootje. Iedere drone botst of valt weleens tijdens het gebruik. De Lego drone gaat daarbij misschien stuk, maar is – omdat hij van Lego gemaakt is – gemakkelijk weer op te bouwen. De blokjes zijn sterk en beschadigen nauwelijks. Ze gaan hooguit los, maar dat is zo gerepareerd!

Je eigen Lego drone bouwen?

Is deze Lego drone iets voor jou? Misschien omdat je Lego zo geweldig vindt, of gewoon omdat je een brokkenpiloot bent?! Gaaf is ie wel!

Lees ook: Ikea en LEGO lanceren Bygglek: bouwen en opbergen in één


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...