Ikea en LEGO lanceren Bygglek: bouwen en opbergen in één

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Lego Ikea Bygglek

Jong of oud, Lego is er voor iedereen en lijkt er altijd al geweest te zijn. In augustus 2020 hebben Lego en Ikea een nieuw product gelanceerd, de Bygglek. Een samenwerking tussen twee Scandinavische bedrijven.

Bygglek Ikea en Lego

Wereldwijd wordt er veel met Lego gebouwd en de mooiste kunstwerken gemaakt. Toch is het spelen met Lego niet alleen maar positief, althans: als je van een opgeruimd huis houdt.

Vooral tijdens het bouwen slingeren er vaak allerlei steentjes rond en er is één ding dat je niet wil: met je blote voeten op een Lego-blokje stappen. Iedereen kent dit gevoel.

Lego ikea
Via: pixabay.com | Efraimstochter, CC

Met dit in het achterhoofd heeft Ikea de Bygglek ontwikkeld. Een opbergdoos, waar je meteen op en in kunt bouwen met de Lego. Zo vang je dus twee vliegen in één klap.

Meerdere varianten

De Bygglek zal er in verschillende varianten komen, maar allen zijn gericht op het opbergen en bouwen van Lego in één. Welke modellen er exact beschikbaar zullen komen is op het moment van aankondiging nog niet bekend.

Bygglek van Ikea voor Lego zal vanaf oktober 2020 in de Ikea-winkel liggen.

Lego Ikea Bygglek
Via: Ikea/Lego

Bygglek video

Ikea heeft een aantal foto’s getoond van de producten, alsmede een video waarin de details van de Bygglek uitgelicht worden. Hieronder de video.

Lees ook:


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...