Zo ver kwam je papieren vliegtuigje nog nooit

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

papieren vliegtuigje

Uren kon je er als kind mee bezig zijn: papieren vliegtuigjes vouwen. Te beginnen met de meest basic versie om die daarna steeds verder uit te bouwen en te testen. Alles om er voor te zorgen dat jouw vliegtuigjes verder kwamen dan die van je vriendjes. De beste manier om iedereen te verslaan? Een papieren vliegtuigje dat je met je smartphone kunt bedienen.

Papieren vliegtuigje vouwen

Je begint, net als vroeger, met het vouwen van een simpel papieren vliegtuigje. Om de cool-factor te verhogen kun je ‘m vouwen van extra mooi papier of bewerk je het vliegtuigje met stift om wat kleur en design toe te voegen. En dan komt het: bevestig PowerUp 3.0 aan je vliegtuigje. Een klein (en uiteraard zo licht mogelijk) smart onderdeel dat er voor zorgt dat jij je vliegtuigje kunt besturen. Even connecten met de speciale app op je smartphone en je papieren vliegtuigje is klaar voor zijn eerste vlucht.

Papieren vliegtuigjes vouwen voor gevorderden

PowerUp 3.0 maakt het vouwen van papieren vliegtuigjes enorm leerzaam! Door techniek te combineren met kunst (het vouwen van vliegtuigjes) en wetenschap, leren kinderen meer over de basisprincipes om iets te laten vliegen en luchtdynamiek. En daarnaast is het vliegen met een geavanceerd papieren vliegtuigje natuurlijk ook gewoon ontzettend leuk. PowerUp 3.0 houdt je vliegtuigje zo’n 10 minuten in de lucht en heeft een bereik van ongeveer 55 meter. Blijf in de buurt van je vliegtuigje en je vliegt in 10 minuten met gemak de hele wijk door. Zo ver komen je vliegtuigjes normaal gesproken nooit!

Wedstrijdjes doen kan trouwens nog steeds, ook als alle deelnemers PowerUp 3.0 gebruiken. Wie kan de meeste manoeuvres tijdens het vliegen? Bedenk een te gek parcours en zorg dat je wint! En veel oefenen helpt natuurlijk ook. Je kunt de PowerUp 3.0 bestellen bij Amazon of bol.com. Benieuwd hoe ver jouw vliegtuigje komt…

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...