Met deze dobbelstenen wordt het spelen van gezelschapsspellen nóg leuker

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Dol op gezelschapsspellen? Wij ook! Al is het rollen met dobbelstenen soms wel vervelend. Bij grote bordspellen loop je altijd het risico om van alles om ver te rollen. En als je een verkeerd aantal ogen gooit blijf je zitten met de vraag ‘of je wel goed gegooid hebt’.  Daarom kun je het rollen van de dobbelstenen vanaf nu over laten aan Boogie Dice, de zelfrollende dobbelstenen.

Boogie Dice rolt een glimlach op ieders gezicht

Natuurlijk kun je ook gewoon zelf leren om goed met dobbelstenen te gooien tijdens een spelletje. Maar stiekem zijn de Boogie Dice dobbelstenen ook gewoon heel erg leuk. Ze zijn trouwens ook gemakkelijk te bedienen. Wedden dat je indruk maakt op je vrienden?

Klap in je handen om de zelfrollende dobbelstenen te activeren

Knip met je vingers, klap in je handen of sla op de tafel en de Boogie Dice begint te rollen. Hoe lang de dobbelsteen rolt? Dat bepaal jij! Met de Boogie Dice app kun je vooraf precies instellen hoe lang de dobbelstenen rollen en in welke kleur de lichtjes knipperen tijdens het rollen en wanneer ze gestopt zijn. Op zoek naar een extra spelelement? Je kunt de dobbelsteen ook zo instellen dat hij zelf kiest wanneer hij weer gaat rollen.

.

Geschikt voor ieder spel

Je kunt de Boogie Dice gebruiken voor ieder willekeurig spel dat met een dobbelsteen gespeeld wordt. Ben je groot fan en wil je de dobbelstenen maximaal tot hun recht laten komen? Dan kun je bij de makers van Boogie Dice ook het spel Bots Battelground bestellen. Dat is speciaal gemaakt voor de dobbelstenen en dit spel maakt dan ook gebruik van de volledige potentie van de kleine gadget. Je kunt de dobbelstenen bestellen vanaf 38 euro.

De dobbelstenen zijn trouwens ook perfect als kattenspeeltje 🙂

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...