Zandbak van SandyStation, knoei lekker interactief, ontzettend gaaf!

Zandbak van SandyStation, knoei lekker interactief, ontzettend gaaf!

Knoeien in een zandbak, zoals onze kinderen hebben gedaan of nog doen, is voor ons allang verleden tijd.

 

Sandystation heeft de jeugdige passie van een speelse volwassene goed proberen in te schatten en daarvoor de Sandbox ontworpen.

Zandbak

Een grote, zeg maar  “augmented reality zandbak”, de Sandbox, waarin jij je eigen wereld vol kleur en plezier kunt maken. Hoe creatiever je bent, hoe spannender het zal worden. Transformeer bijvoorbeeld zelf een zanderig landschap, of een compleet nieuw waterspektakel met zand erbij. Met deze mogelijkheden is deze zandbak een ideale vorm voor de ontwikkeling van onze verbeelding, creativiteit en speelsheid, voor jong en oud. De landschappen die je kunt bouwen verschijnen in een breed scala van kleuren, veel meer dan je ooit zou kunnen bedenken.

The Sandbox van sandystation lijkt ook de perfecte tool voor het interactieve onderwijs, waarbij leren garant voor een echt “wow” effect, zowel privé, maar zeker ook zakelijk. Bekijk de drie video’s hier beneden voor de vele spectaculaire mogelijkheden.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo